Arkadaslarrr

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
hiç merak edip üzülme ,ikinci de vücut daha esnek olduğu için daha kolay oluyor.kötü şeyler düşünme bebişini kucağına alınca bütün korkuların geçer.sonra bir bakıyorsun çabucak büyümüşler....annemin dediği gibi ''dolulu yağmur gibi ,çabuk gelir geçer'':)bol bol dua et ,allah yardım ediyor sakın üzülme canım:)

allah razi olsun canim.sizin dualariniza ihtiyacim var.opdum canim

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
canım kardeşim ALLAHTAN kolaylıklar diliyorum kendini strese sokmamaya çalış zaten son aylarındasın bebişinde etkilenmesin bundan çok dua et inş bende senin adına dua edicem RABBİM doğumunda kolaylıklar versin inş bebişini sağlıcakla kucağına alınca bütün çektiğin sıkıntılar uçup gidicek iyi düşünki iyi olsun herşey bende ilk doğumumda çok zorluklar çektim ikinci ve üçüncü doğumlarım sezeryanla oldu ama onunda sıkıntısı olmadı değil şimdi hepsini unuttum bile sende bu zor zamanları inş atlatacaksın ALLAH yardımcın olsun A.E.O

tesekkur ederim canim

ebe melek

Yeni Üye
Tepki
13
egerki bi kadin normal dogumdan korkyorsa simdiki zamanda epudural diye sezeryan var yani beleden asagi uyusdurlub 15 dk amelyat bitiyo ve dogum gerceklesiyo bence öyle yap istersen ma ben dogursam epudural sezeryan yapcam :D

cannur

Aktif Üye
Tepki
70
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:canım bunda korkulucak bişey yok inanki.tamam streslisin çok normal ama inanki abartıyorlar.zaten kadının dogasında herşey ayarlanmış.bebegini kucagına alınca herşey unutuluyor.insanın bilinmezden korması normaldir.ama şöyle düşün.söyledikleri gibi olsaydı kadınlar 2 ciyi yada diğerlerini dogururmuydu.sen ne dersin.

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:canım bunda korkulucak bişey yok inanki.tamam streslisin çok normal ama inanki abartıyorlar.zaten kadının dogasında herşey ayarlanmış.bebegini kucagına alınca herşey unutuluyor.insanın bilinmezden korması normaldir.ama şöyle düşün.söyledikleri gibi olsaydı kadınlar 2 ciyi yada diğerlerini dogururmuydu.sen ne dersin.

tesekkur ederim canim benim.:sim3:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
korkma canım allahın iznii ile çok kolay olur inşallah bol bol dua et kendini sıkma zor geçcek die ...dualarımız senle

melek annem

Aktif Üye
Tepki
192
canım benim seni çok iyi anlıyorumm bende hamilelikte böle duygular yaşamıştımm ama şimdi 6 yıllık bir anne olarak bunların
boş şeyler olduğunu söyleyebilirimm doğumdan sonra onu kucağına alıp kokladığında hiç üzüntü sıkıntı korku kalmıcakk inan bu öle bi duygu ki tarifi yok RABBİM herkeze yaşamayı nasip etsinn

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
canım benim seni çok iyi anlıyorumm bende hamilelikte böle duygular yaşamıştımm ama şimdi 6 yıllık bir anne olarak bunların
boş şeyler olduğunu söyleyebilirimm doğumdan sonra onu kucağına alıp kokladığında hiç üzüntü sıkıntı korku kalmıcakk inan bu öle bi duygu ki tarifi yok RABBİM herkeze yaşamayı nasip etsinn

tesekkur ederim canim benim

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kuseyen canım ben iki çocuk annesi olarak sana şunu söyleyeceğim boş yere stres yapma hamişliğinin tadını çıkar bebeğini kucağına aldıktan sonra yapacaklarının hazırlığını yap sen ne kadar rahat olursan senin içinde bebeğin içide o kadar iyi olur:kahve:

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
Kuseyen canım ben iki çocuk annesi olarak sana şunu söyleyeceğim boş yere stres yapma hamişliğinin tadını çıkar bebeğini kucağına aldıktan sonra yapacaklarının hazırlığını yap sen ne kadar rahat olursan senin içinde bebeğin içide o kadar iyi olur:kahve:

tesekkur ederim.tamam canim olmaya calisiyorum ama olmuyorrrr

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kuseyen şöyle düşün zor bişi olsa ayser ikinciyi doğurmazdı benimki can değilmi
:kahve:

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
canim arkadaslarim iyyki varsiniz,yanimdasiniz.simdi bebeyim 1 bucuk yasinda.dogruymus ikinci kolaymis.hepize olmayanlara arzu ederim.opuyorum hepinizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar