Aşk doktoru,Mehmet Çoşkundeniz eşinin doğumunu izledi.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
i.php

Aşk doktoru,Mehmet Çoşkundeniz eşinin doğumunu izledi.
Sizde izlemek için:sutarafa:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah analı babalı büyütsün.

Ağladım izlerken. Müthiş bir duygu-hmm

G

guzelcem

Misafir
Yavruları RABBİME hayırlı kul- ana ve babasına büyüklerine hayırlı evlat- vatanına milletine ve bayrağına da hayırlı insan olsunlar ,ALLAH analı babalı büyütsün... çok güzel bir duygu eşiyle olması

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
rabbimin kadına verdiği en kutsal görev,annelik...en yoğun his,evlat sevgisi:)

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
evlat sevgisinin üstünde bir sevgi yok bu dünyada... Allah herkese nasip etsin (AMİİİNN)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
ayyyy içim bi hoş oldummm :1: oyyyyy :ayk: ama en sonunda onu kucağına almak her şeye değer yaa :huhuu: :hamis:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Allah analı babalı büyüsün çokda abartılacak birşey yokmuş yaa eşler doğuma girebilir yani ama kadının hiç sançısı yok gibi
canım bu sezeryan dı ama galiba yani ben öle gördüm normal doğum olanlar için pek geçerli değil gibi geliyo bana ama kararım değişebilir tabi o an insan ne düşünür bilemem kendi adımada söylüyorum bunu:ayk::ajan:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
canım bu sezeryan dı ama galiba yani ben öle gördüm normal doğum olanlar için pek geçerli değil gibi geliyo bana ama kararım değişebilir tabi o an insan ne düşünür bilemem kendi adımada söylüyorum bunu:ayk::ajan:

canım epidural anestezi oldugu için kadın bu kadar rahat normal doğumda da uygulanabiliyor ..

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710

artık normal doğum pek olmuyor canm doktorlar hemen kesiyorlar neden öyle bilmiyorum ama normal doğum daha sağlıklı doktorlar bence kolayına kaçıyor :acep::acep::acep:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
artık normal doğum pek olmuyor canm doktorlar hemen kesiyorlar neden öyle bilmiyorum ama normal doğum daha sağlıklı doktorlar bence kolayına kaçıyor :acep::acep::acep:

yok kuzum yine normal doğum yaptıran yaptırıyor.. Hele yurt dışında bir gör anne yada bebek ölecekse sezeryana alıyorlar en son o da ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar