![i.php](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.sacitaslan.com%2Fi.php%3Fp%3Df1%2Fc82_2be1a.jpg%26w%3D300%26h%3D248&hash=0ab8239d3bfd66995bd632d74f82cd70)
Aşk doktoru,Mehmet Çoşkundeniz eşinin doğumunu izledi.
Sizde izlemek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
:sutarafa:canım bu sezeryan dı ama galiba yani ben öle gördüm normal doğum olanlar için pek geçerli değil gibi geliyo bana ama kararım değişebilir tabi o an insan ne düşünür bilemem kendi adımada söylüyorum bunu:ayk:Allah analı babalı büyüsün çokda abartılacak birşey yokmuş yaa eşler doğuma girebilir yani ama kadının hiç sançısı yok gibi
canım bu sezeryan dı ama galiba yani ben öle gördüm normal doğum olanlar için pek geçerli değil gibi geliyo bana ama kararım değişebilir tabi o an insan ne düşünür bilemem kendi adımada söylüyorum bunu:ayk:
canım bu sezeryan dı ama galiba yani ben öle gördüm normal doğum olanlar için pek geçerli değil gibi geliyo bana ama kararım değişebilir tabi o an insan ne düşünür bilemem kendi adımada söylüyorum bunu:ayk:
artık normal doğum pek olmuyor canm doktorlar hemen kesiyorlar neden öyle bilmiyorum ama normal doğum daha sağlıklı doktorlar bence kolayına kaçıyor :acep::acep::acep:
yok kuzum yine normal doğum yaptıran yaptırıyor.. Hele yurt dışında bir gör anne yada bebek ölecekse sezeryana alıyorlar en son o da ..