Aşk doktoru,Mehmet Çoşkundeniz eşinin doğumunu izledi.

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
bebeğim benm çevremdeki herkes normal doğum istiyorum diyor hastaneye gidiyorlar ee ne oldu doktor sezeryan gerekti diyorlar bilmiyorum bende canm yaa

bilemiyorum bitanem o zaman gerçi benim 3 yengem sezeryandı :kahkaha: haklı olabilirsin .. inşallah ben anneme benzerim de normal olur :hihi:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
canım epidural anestezi oldugu için kadın bu kadar rahat normal doğumda da uygulanabiliyor ..

hae öylemi tamam ozaman ayy ben çok korkuyodum yaa iyi bari e yeni yeni öğrencez elifcim :kahkaha:

artık normal doğum pek olmuyor canm doktorlar hemen kesiyorlar neden öyle bilmiyorum ama normal doğum daha sağlıklı doktorlar bence kolayına kaçıyor :acep::acep::acep:

genelde risk taşıyanları sezeryana alıyolarda şimdi sağlam kimse kalmadı ki zaten herkesin bi hastalığı war doktorlar ne yapsın ama ne ilginçdir ki ilk defa türkiye awrupaya özenmemiş awrupada sezeryana çok soğuk bakıyolar mecbur olmadıkça ama bizimkiler sezeryanı daha kolay we artistik buluyolar..walla ben inşallah mecbur kalmadıkca sezeryan düşünmüyorum :panter:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
kızlar sezeryan doktorlara daha kolay geliyor.mesela ben normal doğum düşünüyordum hastaneye gidince bizden normal doğum ücreti olarak 750 tl istediler.sonra bazı aksilikler oldu sezeryan olmak zorunda kaldım 500tl geri verdiler yani sezeryan 250tl idi.yani artık anlayın aralarındaki farkı(bu fiyatlar 3 yıl öncesine aitti şimdi bilmiyorum)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar