Aşk-ı Memnu -2008

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-03-18 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcjv77_ayk-y-memnu-65-bolum-fragmany-18-ma_shortfilms[/DM]

Bihter öfke krizi geçiriyor

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; “Firdevs Hanım’ın kızı” olmak, Behlül’ün ağzında hakarete dönüşünce, Bihter büyük bir öfke krizi yaşıyor.
“Firdevs Hanım’ın kızı” olmak, Behlül’ün ağzında hakarete dönüşünce, Bihter büyük bir öfke nöbeti yaşar. Behlül’ün bilerek ve isteyerek canını acıttığını düşünemez bile.
Yasak sevgililer sözlerin yarattığı fırtınayla birbirlerinden çok uzağa savrulurlar. Bihter bu yalnızlığın acısını Firdevs Hanım’dan fazlasıyla çıkaracaktır.
Matmazel, Behlül ve Bihter ile ilgili şüphelerini ilk kez Arsen Hanım’la paylaşır.
Sır, söze döküldükten sonra, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bihterin gidişi evin alt katından başlayarak evdeki hayatı etkiler. Mutfakta dönmemesi için temenniler edilirken, Firdevs Hanım, evdeki varlığının tehlikeye girdiğini bilmektedir. Behlül ise yasak aşkın yükünden, Nihal’in aşkına sığınarak kurtulmayı düşünmektedir. Nihal’in masum aşkıyla kendini temize çekmek ister.
Bihter’in gidişinden babasını sorumlu tutan Nihal, Adnan Bey’e tavırlıdır. Kızının ağzından nefret sözleri duymak Adnan Bey’i Bihter’in gidişinden daha çok yaralamıştır. Adnan Bey, gittikçe açılan uçurumu kapatmak için çok çaba sarf etmesi gerektiğini düşünmektedir.
Bir tek kendine yalan söyleyemeyen Bihter, yasak aşkın tüm izlerini birer birer silmeye kararlıdır.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Oh olsun Bihter'e:yandanyandan: Bugün çok heyecanlı geçecek:kupa:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hadi bakalım ne olacak valla merak ediyorummmmmm:))) akşamda arkadaşa gidecem orada az çok izlemeye çelışırım yine de:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Anaaaaaaaaaaa:bayil:

Bihter gerçekten hamileymiş:bayil:

Şu dizide en hakiki Peyker ve kayınvalidesi ya melek gibiler

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kadına melek dedim; Hilmi'yi öldürdü sanırım Ölememiş kedi gibi 9 canlı:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya ben yoktum diye neden kimse bu diziyi anlatmadı ben izleyemedim bi umut bakayım dedimmmmm yok mu anlatann

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım Nihat'ın annesi kocasını vurdu; ama öldü mü ölmedi mi bu bölümde belli oluyor. Bihter gerçekten hamileymiş, çocuğunu aldırtamadı ama... Çocuk kimden o da belli değil.:dusun: Onun dışında pekte önemli bişi olmadı:eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sana söyleyeceklerim var dedi ne diyecek acaba bence yine kıvıracak:))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sağol arinacımm son bölüme ne kadar kaldı acaba uzattıkça uzatıyolar son bölümü izlemek istiyorumm:sigara:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Valla bilmiyorum; ama iyice heyecanlanmaya başladı bu dizi:) Şu mutfaktaki kız kiminle kavga ediyordu? Anladın mı?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
anlamadım kikim kiminle kavga ediyor inşallah bu hafta kaçırmammm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Valla ben de anlamadım.Sanki mutfakta kavga ediliyor:D Neyse Perşembe'ye az kaldı:dil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-03-25 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xco7ji_ayk-y-memnu-66-bolum-sesli-fragmany_shortfilms[/DM]

Behlül, Nihan’ın sevgisine sığınıyor

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak istiyor. Buna şahit olan Bihter ise, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkıyor.
Behlül’le bağlantısının artık sadece bu bebek olduğunu bilen Bihter, ondan vazgeçemeyeceğini anlar. Evliliklerinde sona yaklaştıklarını düşünen Adnan Bey, bu evliliği bitirmek için Bihter’in adım atmasını bekler. Bihter’in yokluğunda evin kontrolünü ele alan Nihal, evin hanımı olarak önemli kararlar verir. Matmazel’in gitmesine de bu kararlılıkla izin vermez. Şüphelerinin ağırlığı altında ezilen Matmazel’in gerçekleri ortaya çıkarmak üzere Beşir’in tanıklığına ihtiyacı vardır.
Öte yandan Firdevs Hanım, Bihter’in evliliğinin giderek çözümsüz hale geldiğini görünce kendine göre önlemler alacak ve Çetin Özder’in elini daha sıkı tutacaktır.
Bihter giderek yalnızlaşır. Ne Behlül, ne Adnan Bey, ne Firdevs Hanım, ne de Peyker, Bihter’in yanındadır artık. Bu durum onun psikolojisini derinden etkileyecektir. Evden gelen haberlerle, evde yokluğunun hissedilmediğini öğrenen Bihter’in yalnızlığına öfkesi eşlik etmeye başlar. Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak ister. Buna şahit olan Bihter, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar