Aşk-ı Memnu -2008

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet sılam olabilir he:)) erkek milletine izletmemek lazım bu diziyi bihter güzel biri ne olur ne olmaz:)))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Dün Bihter morarma üstüne morarma yaşadı:sarki: Nihal ve Behlül barıştı ya oh diyorum:D:D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
dun cna sıkıntısından bıraz baktım
bol bol bıhterın cıldırmasını seyretttım
ah orda nurı roluyle olaydım
onu yatıstırırdım :biyik:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-05-13 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd7oug_ayky-memnu-73-bolum-fragmany-13-may_shortfilms[/DM]

Bihter çaresizliğin pençesinde

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor.
Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer. Bihter, Behlül’e bir kez daha yenilmenin acısını yaşamaktadır. Ziyagil Köşkü’nden kaçan Katya, polisleri de atlatarak, Peyker’lere sığınır. Sorularının cevabının Katya’da olduğunu bilen Nihat, eline geçen fırsatı değerlendirecektir. Katya’yı köşkten göndermek için tercih edilen yol Matmazel’in dikkatinden kaçmaz. Evinde kaçak işçi çalıştıran biri konumuna düşen Adnan Bey’in de bu olayla ilgili şüpheleri vardır. Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırır. Firdevs Hanım’la Behlül’ün yüzleşmesiyse karşılıklı birer meydan okumaya dönüşür. Bihter’le Matmazel arasında esen soğuk rüzgarlar, Matmazel’in sessizliğini bozmasıyla şiddetlenir. Bihter, Matmazel karşısında da geri adım atarken; gerçekleri ortaya çıkaracak çember giderek daralmaya başlamıştır. Planları ters tepen Firdevs Hanım köşkteki krizi nasıl çözeceğini düşünürken, Beşir’in yasak ilişkinin şahidi olduğunu öğrenir. Beşir ise, ölümü halinde sırrını emanet edeceği kişiyi açıklayarak geleceğin yönünü değiştirecektir.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-05-20 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdccwx_ayk-y-memnu-74-bolum-fragmany-20-ma_shortfilms[/DM]

Bihter son kozlarını oynuyor

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Behlül’den vazgeçemeyeceğini aylayan Bihter, son kozlarını oynarken, tedbirsizliği ise dikkatlerin üzerine çevrilmesine neden oluyor.
Ziyagil Ailesi, Nesrin’in nikâh töreninde hazır bulunurken, başka bir yerde başka anlaşmalara imzalar atıldığından habersizdirler. Bihter ise Beşir’in sakladığı sırrın peşindedir. Behlül, Beşir’e, verdiği söze sadık kalacağını hissettirmiştir ama Bihter, Beşir’in bu sırrı saklaması için Nihal’i kalkan olarak kullanacaktır. Adnan Bey’in Hilmi Önal’a açtığı tazminat davasının görülmesine az bir zaman kala, Behlül’ün en büyük korkusu, mahkemede iddiaları ispatlayacak bir delilin ortaya çıkmasıdır. Bilinmezlik Bihter ve Behlül kadar Firdevs Hanım’ın da korkularını tetiklemektedir. Bilgi edinebilmek umuduyla Peyker’e giden Behlül, karşılaştığı sert tavır üzerine geri adım atmak zorunda kalır. Sırrın anahtarını elinde tutan Matmazel, Beşir’e gerçekleri açıklaması için baskı yapmaya devam eder. Ancak Beşir’in gerçeklerin yaratacağı yıkımı göğüsleyecek gücü yoktur. Bihter’in peşindeki gölge, tehlike çemberinin giderek daraldığının göstergesidir. Tehlikenin üzerine gittiğinde hiç tahmin etmediği başka bir gerçekle karşılaşır ve bu, Adnan Bey’le aralarında büyük bir tartışmaya neden olur. Hilmi Önal’ın en büyük kozuyla adliye binasında yüz yüze gelen Adnan Bey önemli bir kararın eşiğinde olduğunu anlar.
Bihter, Behlül’den vazgeçemeyeceğini anlamış, son kozlarını oynarken, tedbirsizliği dikkatleri gözlerin üzerine çevrilmesine neden olur.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
3 bölüm kaldı heralde dimi artık bitmesine hadi bakalımmmmm finale doğru heyecan dorukta

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
24 Haziran Aşk-ı Memnu bitiyor:kayris:

Bir yanım buruk bir yanım seviniyor:D:D

Valla garip bir haldeyim:cokkomik:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tövbe tövbeeeeeeee deli ediyor bu pihter beni ya :kizdim::kizdim::kizdim: