Aşk-ı Memnu -2008

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Valla Beşir yataktan kalkamıyor ve tek taş Nihale'in parmağa geçiyor:sarki:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-01-14 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtrh6_ayky-memnu-57-bolum-fragmany-14-oca_shortfilms[/DM]

Bihter ve Behlül panik içinde

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Beşir’in yasak ilişkilerini bildiğini öğrenen Bihter ve Behlül büyük bir panik yaşıyor.
Behlül, Beşir’in Bihter’le aralarındaki yasak ilişkiyi bildiğini öğrenmesiyle dağılır. Beşir’le yüzleşmek zorunda kalması Behlül’ü iyice köşeye sıkıştırır. Durumu öğrenen Bihter ise büyük panik yaşamaktadır. Behlül’e Beşir’i susturması için baskı yapmaya başlar.
Bu arada Behlül’ün gizli sığınağını keşfeden Hilmi Önal, Ziyagiller’i alt edecek deliller aramaya başlar. Behlül’den beklediği yakınlığı göremeyen Nihal ise giderek umutsuzluğa kapılmaktadır. Behlül, Beşir’i bildiklerini kimseyle paylaşamaması için ikna etmeye çalışırken en büyük kozunu oynar. Gelişmeleri korkuyla izleyen Bihter ise bütün öfkesini Behlül’e yöneltince aralarındaki gerginlik giderek büyür. Behlül’ün Beşir’le yakından ilgilenmesi Adnan Bey’i mutlu etmektedir. Beşir’in İstanbul’daki bir hastaneye getirilmesiyle tedirginliği iyice artan Bihter, Adnan Bey’e karşı da hırçınlaşmaya başlar.
Yaşadıklarının muhasebesiyle yorulan Behlül artık bir karar vermek zorundadır.
Behlül’ün zorlukla aldığı önemli karar, Ziyagil Ailesi için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
KSOm Behlül açığını kapatmak için Nihal'e evlenme teklifi edip, yüzüğü yani tek taşı takıyor canım:dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:teytey::teytey::teytey:

Bihter'in o halini görmek beni inanılmaz mutlu etti yahu:teytey::teytey:

Beşir'de ne ötlek ne kadaaaa deliymiş ya:protesto: Yine kendi elleriyle Adnan Beyciğimizi aldattı:protesto: Birde Behlül ve Bihter için diyor-kizgin Kendi de bu işe ortak oldu haberi yok:ciklet:

Ayrıca yeni gelen çocuk feci çaktı Bihter olduğunu. Hilmi şimdilik 1-0 önde gibi gözüküyor; ama Katya'ya helal olsun anladı yani

Haftaya bombalar patlayacak gibi:teytey::teytey:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Katya mutfak penceresinden dışarıya bakıyordu yeni gelen çocuğa. O da telefonla konuşuyordu bir yandan da Behlül'ün arabasını temizliyordu. O sırada Süleymen efendi geldi ve ona dedi ki ben bu çocuğa güvnmiyorum diye... Ayrıca Behlül'ün bavulunu yukarıya çıkarırken Bihter gördü ya dinlediğini o sırada da Katya gördü...

C

canan.dere

Misafir
hmm anlaşılsın ya o çocugun ne olduğu ben normalde izlemiyorum bu diziyi ama dun takıldım olaylar bayag karışıyor gelişiyor gibi :D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Karışmak ki ne karışmak:kptmya: Bihter Nihal'in parmağında yüzüğü görünce ahanda böle oldu:sok

C

canan.dere

Misafir
bihterin o andaki surat ifadesini çok güzel ifade etmişsiniz çok güldüm :) gerçektende öyle olmustu ama :))

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ne yapam cano kocişim tırtları izleyince yatakodasındada kızdan tv açamıyorum üffffff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar