Aşk-ı Memnu'da en büyük suçlu kim sizce?

Aşk-ı Memnu'da en büyük suçlu kim sizce?

• Kullanılan toplam oy
    42

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
Rahmetli anneannemin sık sık söylediği bir lafı vardı "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek hırlamaz" diye eğer bihter pas vermese behlül yoldan çıkmazdı :huri:

R

Rosie

Misafir
tabi ki adnan.. valla ben bihterde pek hata bulamıyorum doğrusu karakter olarak da dizide en çok onu seviyordum. :1: yani sen adnanla evlen evde behlül gibi biri olsun ve sana yazsın :p bilemiyorum yani :D :nanik::hihi::hihi:

H

Hera

Misafir
Evde olan herkes Bihtere Yazacaksa Way Bihterin Haline iyi Yakışıklı diye Önüne yatalım yok Öleeee Bihter dir Uçkuru Çözüp Önüne Yatan Behlülünnnnnnn

R

Rosie

Misafir
yatan yatıyor ama heracıgım behlül de kendine hakim olsaydı değil mi ama :huhuu:

H

Hera

Misafir
yatan yatıyor ama heracıgım behlül de kendine hakim olsaydı değil mi ama :huhuu:

Olamaz Okadar tahriğe babam da olamaz Kadın dır tutacak kendini Ben İstemessem Behlül ...... Benle olamaz yada Bir Başkası Mümükün değil Ben istersem İstediğim Erkeği ELDE Ederim Robinciimmmmm

R

Rosie

Misafir
ben karşıyım canım böyle kadın kendini tutsun erkek tutmasa da olur filan.. bana göre bihter ne kadar çekiciyse behlül de öyle yani tabi bihter hemen "şeyetsin" de demiyorum. :1: tabi canım edersin herhalde bir şey demiyorum ona zaten :D :panter:

H

Hera

Misafir
ben karşıyım canım böyle kadın kendini tutsun erkek tutmasa da olur filan.. bana göre bihter ne kadar çekiciyse behlül de öyle yani tabi bihter hemen "şeyetsin" de demiyorum. :1: tabi canım edersin herhalde bir şey demiyorum ona zaten :D :panter:

Erkek tutmasın kendini diyen yok erkek te istemez ise olmazzz Lakin İŞ Kadında biter

H

Hera

Misafir
E yani sen kendini düşün bir insanı istemiyorsun hayatında mümükünmü senle olması istemeden Bnece değil bu iş bu kadar basit..

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Bende bu konuda herama katılıyorum eğer bihter kendini tutmayı bilseydi otomatikman yüz bulamayan behlül kendini tutardı ama tabi o zamanda bu dizi bu kadar sürmezdi :kptmya:

R

Rosie

Misafir
E yani sen kendini düşün bir insanı istemiyorsun hayatında mümükünmü senle olması istemeden Bnece değil bu iş bu kadar basit..

evet haklısın tabi ki ama ama ben de bihterin istemesi pek anormal değil diyorum behlülü tabi evli oldugunu göz önüne almadan diyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar