nişanlın gelsinde ondan iste sende herşeyi boşver kaynanayı
iki cilve iki nazlan o hemen alır ne isdiosan :nazo:
hee yaa şaakayla karışık konuşurken beyfendi konuşmayı biranda ciddiye aldı alıngan biraz ailesi söz konusu olunca çıtkırıldım hemen sinir oluom o huyuna nazlı kızlar gibi
bana naz edio :nazo: neyse işte muratın bi evi var zaten ama sapancada yani benim evden onların ev yaklaşık 1,5 saat aramız var. Annesiyle karşılıklı evler. neyse işte bunla konuşurken dedimki murat dedim niye bana hiç sormadın sen nerde oturmak istersin die dedim ben belki izmit isdiom dedim
neyini soracam benim evim burda dedi. Olsun kiraya veririz ordan gelen kiraylada kiramızı veririz dedim
Yok efendim annesigil ordaymış bırakamazmış cevresi ordaymış birden bu totosunu yırttımı Allah benim şartel attımı ama her konuşmada annecim babacım konuşuo
geldilermi banada heyheyler :gul: verdim ayarı bana baksana sen dedim senin annen baban var diyemi bölesin dedim benim annem babam yok diyemi beni nereye çekersem oraya gelir sanıyon dedim senin çevren varsa benimde var dedim kakara kikiriyi herzamanki gibi batırmayı çok ii becerion valla bravo dedim. Tuttu bu dedi ee ben sana anne baba verdim demezmi Allah ikinciye bida atmazmı şartellerim
benim zaten bi annem babam var gökten zembillemi indim sanıyon len dedim hem verme dedim benim anneye babaya ihtiyacım yok dedim ben sadece seninli mutlu bir evlilik istiyorum dedim sana kalsın annen baban dedim istemiyorumda daha evlensekte çok bekleki anne baba diyeceğimi dedim. Normalde bu kadar sert konuşmazdım ama Anne ve baba konu olunca tepem attı bilmiyom nolcak çok kızdım ama
@nk83 gülüm sende fikir ver bakem