YENGEÇ - OĞLAKyengec-oglak uyumu nedir :beyazbayrak:
KOVA - KOÇben kova
eşim koç
ben yay eşim aslan
KOVA - KOÇ
Kova ve Koç arasında yoğun ve hareketli bir ilişki yaşanabilir. Kova insanı duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Koç da bir o kadar hareketli, zeki ve girişkendir. Bu iki tip başta birbirlerinden çok etkilenirler. Fakat ileriki zamanlarda Kova'nın duygusallığı ön plana çıkabilir. Koç burcu da bu duygusallığa yeteri kadar cevap veremeyebilir. Bu durumda birbirlerinden uzaklaşabilirler. Kova burcu insanı duygularını ve kendini çok kolay ifade edebilen bir tiptir. Koç ise daha çok hareketleriyle ve tavırlarıyla kendini ifade eder. Kova'nın karşı tarafı anlayabilmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekebilir. Seksüel açıdan çok uyumlu olamayabilirler. Bunun nedeni Kova insanının duygusal yapısının çok fazla ön planda olmasından kaynaklanmaktadır. Kova'nın bir anı bir anını tutmayabilir. Koç, Kova ile aynı yönde hareket etmeyi başarabilirse mutlu olur.
bende istiyom
ben balık
eşim başak
KOVA - BALIKben kova
eşim balık
ben yay
eşim başak
BALIK - BAŞAK
Balık ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bunun nedeni hayatı farklı şekillerde algılamalarından ve yorumlamalarından kaynaklanır. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Başak burcunun realist yapısına karşın Balık hayalcidir. Başak burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.
amanin uyuma bak-kizgin:gul::gul:
ben balık
eşim terazi
sendemi bendensinnnn
zor basakla ikizler uyumu demi cnm ... biz olmasak halleri duman omus ikizlerin vallahi... gercekleri her acidan daha iyi gormelerini saglayacak kadar akilli burclardir basaklar...