Allah hayırlı teskereler nasip etsin bir an önce sizi kavuştursun canım.
Benim eşim kaldı tunceli hozatta canım ama geçti gitti şimdi kavuştuk.Darısı başına allah kavuştursun Çok zor günlerdi o günler.Onsuz boğazımdan lokma bile geçmezdi.sesini duymasam evden çıkmazdım hiç.Ve ilerisi için hayal bile kuramazdım.Rabbim çok şükür kavuşturdu bizi.Asker yolu beklemek zor gerçekten ama çok kutsal canım sabret sadece.Geçiyo hepsi.
Allah kavuştursun şeker kız,hadi az kalmış yolu yarılamışsın.Ay daha dün gibi askere gittiği gün ya.Telefonla sohbetlerimiz,her kavga ettiğinizde benş arayıp ben bu deli ile nasıl başedeceğim deyip ona nasihatlar verişim.Ah ah eski günler aklma geldi beee...
Neyse ne diyelim tekrar Allah kavuştursun..RABBİM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORUSUN,HAYIRLI TESKERELERLE DÖNSÜNLER İNŞALLAH..
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...
off nergis offf tertibim ya bitermi bu günler gerci 455 diyeni görünce hosuma gidio
Canım benim Allahım tüm askerlerimizle birlikte eniştemizide hayırlısıya geldiği günü
bize görmeyi nasip etsin.İnşallah hayırlısıyla gelicek çok özledim kız onu valla... ya aysel
abla demesi beni bitiriyordu zaten.Gelsinde kuzucuğuma ben bakacağım kim bilir nasıl zayıflamıştır canım benim ya.....
Allah tüm askerilerimizden razı olsun.Oğlum olucağını
duyduğum zaman bunu düşündüm bende bir asker anası olacağım.
Ay kıyamam ben yaaa,Rabbim tez zamanda kavuşmayı,sağ salim teskeresi ile dönmeyi nasip etsin.Allah'ım onlara güç derman,kuvvet versin inşallah:sarilma:
canım benim ya Allah kavuştursun canımmmmmmmmmmmmmm