Z
zaman geçsin artık
Misafir
ŞAFAK:285
selam kızlar bende sizlerdenim şafak sayanlardanım benim sözlümde 87/4 gitti ve ALLAHA şükür ve bütün asker yolu bekleyenlerede bir an önce kavuşöalarını diliyorum bende dahill ALLAH sağ salim kavuşturmayı nasip etsin arkadaşlar
kıbrısda güzelim
bayanlar merhaba sizlerle tanıştıgıma çok memnun oldum ama ben sizler gibi ne yazıkki şafak beklemiyorum . ama sizin neler çektiğinizi anlaya bilirim daha önceden bu tarz duyguları yaşamıştım allah kolaylık versin hepinize sabır diliyorum. ( herşey gönlünüzce olsun )
ŞAFAK:283
BİDE BİZ VEDA ETSEK 8 LERE,ASKERLİGE ARTIK TÜM SEWENLER KAVUŞSUN AMA.:aglayan:
ŞAFAK ADINI DUYMAK BİLE İSTEMİYORUM
Evet canım HaKLısın vaLLa....Ama bak seninde 8'Lere veda etmene biŞey kaLmamış aynı gidioz....
ŞAFAK:181
ÖzLedim seni bebişim geL artık...çok SıkıLdım Sensiz Geçen bu hayattan...
ALLAH SABIR VERSİN SİZLERE
COLOR="DarkOrchid"]teşekkürler canım sabır olmasa zaten bukadar uzun zaman ayrılıga dayanamayız sanırım..zaman geçiyo zor ama geçiyo canımız acıyo,içimiz kanıyo ama dayanıyoruz.çünkü aşıgız.kendi adıma konusuyorum zamanı zor geçiriyorum delirmek üzereyim rüyalrımda bile aşkımı görüyorum.kokusunu duyuyorum sabahları uyandıgımda.ALLAHIM SAG SALİM HAYIRLISIYLA KAVUSMAK NASİP ETSİN.İÇİMİZDEKİ AŞKI HİÇ BİTİRMESİNCOLOR]Kızlar benim eşim de görev için yok demiştim daha önce ..iş için olmasına rağmen özentiden ben de şafak sayıyorum..Ama az kaldı bizim..
Yani şafak 5 benim..inşallah sizin şafak da bu kadar yaklaşır..şafak saymak zormuş ama zevkli..
sabır lazım Allah sabir versin hepimize..
şafak birgün doğar..
önemli olan sağlık