Aslı'dan Tava Böreği

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
begendin mi kuzum becermis miyim dersin :D tarifi senden aldim gorunce canim istedi hemen mutfaga kostum :kahkaha:

Yarın kahvaltıda misafirlerim olacak canım.Pratik ama lezzetli şeyler yapmak istiyorum :hihi: Sıkışınca hemen yaparım bunu :hihi: Tarife yine bir göz atayım dedim.Seninkide harika olmuş buarada bayıldım

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

Yarın kahvaltıda misafirlerim olacak canım.Pratik ama lezzetli şeyler yapmak istiyorum :hihi: Sıkışınca hemen yaparım bunu :hihi: Tarife yine bir göz atayım dedim.Seninkide harika olmuş buarada bayıldım

canim ben bunun ustasi oldum artik gelen de nasil yaptin diye soruyo herkese tarif dagitiyorum :nk: cok pratik

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
canim ben bunun ustasi oldum artik gelen de nasil yaptin diye soruyo herkese tarif dagitiyorum :nk: cok pratik

İyiki paylaşmışım ozaman canım.Ben ara ara yapıyordum ama uzun zamandır yapmıyorum.Uğraşmalı şeyler yapar oldum artık :hihi:

Hep aynı şekilde yapıyorsun yeni şeyler eklemedin tarife dimi?Püf noktalarını öğrenelim ustamızdan.

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Aslım resim yok..:bitter:

Ellerine sağlık aslım ben resmi göremedim ama :bitter:
aaaa resim gitmis hemen ekliyim bida :eek:

İyiki paylaşmışım ozaman canım.Ben ara ara yapıyordum ama uzun zamandır yapmıyorum.Uğraşmalı şeyler yapar oldum artık :hihi:

Hep aynı şekilde yapıyorsun yeni şeyler eklemedin tarife dimi?Püf noktalarını öğrenelim ustamızdan.

vay vay vayyy dokturuyorum boyle pratiklerle ugrasamam diyosun yani

canim tarifinde degisiklik yapmis olabilirim bir kac :D
mesela birinde soganli kiymali yaptim :D
birde sutle yagikaristiriyorum iclerine sadece bu karisimi suruyorum en ustune yufkanin islemleri bittikten sonra kalan karisima yumurtayi suruyorum tavanin kapagini kapatim kisik ateste pisiriyorum resimdeki ilk denememdi normal ateste yapmistim :D kisikta yapinca hem ici daha guzel pisiyo hem de nar gibi kizariyo bana da afiyetle yemek kaliyo :catalbicak::catalbicak:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
al sila ablam al ben gibi cocuklar cok seviyo bunlari :D oyun arkadasima da benden selam soyle :findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar