Aynı şey bende de vardı. Kazncımdan fazlasını yatırıyordum. En sonunda ev doldu taştı, bende yeter dedim
Kujular benim siparişler geldi Ya faturada iki fiyat var hangisi ödeyecegim ben YeNİ TEMSİLCİ GELİŞTİRME SATIŞ TUTARINIZ 125.83 ümü yoksa FATURANIZIN TOPLAM TUTARI 133.33 mü anlamadım ..
Canlarım ya sizlere birşey soracagım kafam karıştı Ya internette bişiler okudum takım öncüleri temsilciler üzerinden sipariş verebiliyormuş?Nasıl oluyor bu ..temsilci numaram yeterlimi öncünün siparş verebilmesi için..Ben şifremi değiştirdim avonun gönderdiğini yani..Temsilci numaraları değişmiyor biliyorsunuz..Kızlar öncüm iyi bi kadın banada herşeyi anlattı bilgilendirdi..Ama güvenemiyorum yinede..Birde ben ilk faturamı internet üzerinden ödedim abimin hesabından havale yaptı..Bu kayıtlara ne zaman geçer ve borcum silinir?Teşekkürlerr kızlar yarcımcı olursanız mutlu olurum..
Cevap verecek yokmu kızlar yaa..
Oriflame daha iyi
daha önce avondan hem ruj hem allık hem de far olarak kullanılan bir ürün almıştım
görümcem bu sene memlekete gittiğimde oriflameın satışını yapıyor,ruj hediye etti,
cidden sürdğünüz an farkı anlıyorsunuz