Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avon ürünlerini Hanimefendi.com dan satın almak ister misiniz?
bende tobe sana katılıyorum birtanem herkes için gecerli değil ben yıllardır kullanıyorum Allahıma şükürler olsun hiç öyle bir sorun olmadı bir tane dahi sivilcem yok suratımda dağlara taşlara olmasında
ben çok memnunum sıladayım katılıyorum ablacım perceive harika bir parfüm -rgulu
Çok eskiden birçok ürününü denemişliğim var , şu aralar aldığımı söyleyemem ama bir far paleti vardı zamanında simli-yoğun krem yapıda beklentilerimin üzerine çıkmayı başarmış ürünlerindendi , şu sıralar satışta değil sanırım , çıksa yine alırım.
Avon ürünlerini kullanan biriyim.. cilt ürünleri, benim cildimde herhnagi bir değişiklik yapmadı o yüzden kullanmıyorum.. ama ruj, rimel, duş jeli tarzı ürünlerini beğeniyorum..
Avon ürünleri severim ,ama takılarında çok problem yaşıyorum,çok güzel takıları var görünce hayran kalıyorum ama alınca çok yapay çıkıyo. Bunu önleyebilrseniz valla çok sevinirim -rgulu Avonun en çok göz kalemlerini ve rujlarını seviyorum :cee