hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin
sağol bitanem teşekkür ederim
)
ay çok sevindim canım benim Rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin tebrik ederim gülbinciğim Rabbim analı babalı büyüksün çok mutlu oldum Rabbim olmaya herkeze nasip etsin inşallah
amin canım amin...nasıl mutluyum anlatamam...allah bütün olmayanlara nasib etsin...
Haydı hayırlı olsun Tum ısteyenlere yasatsın bu sevıncı Allahım
aminnnn....allah herkesin gönlündekini versin arkadaşım...
aminnn canım.-hmm rabbim bana öle büyük bir hediye verdiki...ayaklarım yere basmıyor..:sarki:
tebrik ederim cnm
meleğin sana yeni umutlarla güzelliklerle beraber gelir inşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :besik: :besik:
amin canım..rüyamda görsem inanamayacağım bişeydi
) şükür ki gerçek oldu
İnan bu haberi senden almak için ne kadar bekledim anlatamam..
İnan şu an ağlıyorum gülbişim..
Kelimleri nasıl toparlayacağım bilemiyorum..
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşalah
Sağlıcakla gelsin meleğimiz,o yolunu dört gözle beklediğimiz meleğimiz sağlıcakla gel:aglayan:
Allahım bebek isteyen tüm hemcinslerime sen bu duyguları tattır,ellerini boş çıkartma Yarabbim
aminnn şahım...biliyorum benimle birlikte hepiniz üzülüyordunuz...benim için öyle değerli insanlarsınız ki anlatamam..şimdi de en coşkulu biçimde sevincimi paylaşıyorsunuz... allah kucağı boş olan herkesin kucağını sağlıklı meleklerle doldursun inşallah yarabbim
) ve herkese sizler gibi değerli dostlarla birlikte olmayı nasib etsin..hepinizi çok seviyorum...
tebrikler gülbin ,allah tamamına erdirsin
amin bitanem benim... -hmm
ALLahim Anali Babali Büyütmeyi nasip eylesin insaALLAH.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
ee darisisida artik Bizim basimiza yaaaaa:gitme:
amin canım..tek dileğim bu..bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek
inşallah inşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu tatttırsın...
ALLAHIM eli ayağı düzgün hayırlı evlat eyler inşallah
ALLAHIH analı babalı büyütür inşallah
ALLAHIM bir avazda kurtarır inşallah
tebrik ederim gülbincim
aminnnnn..
çok sağol canım arkadaşım
Canım çok sevindim. Bu haberi almak için çok bekledin. Bak Allah ne kadar büyük.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
sorma canım yaa..gerçekten de çok bekledim..ama bak ..
allahım umutlarımı boşa çıkartmadı
şükürler olsun ki
allah çok büyük.. şükürler olsun rabbime.. demekki bizim için uygun zaman buymuş
Gülbişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm halen icim cıvıl cıvıl yaaa anlatamam bitanecigim benimmmm kardes geliyo :teytey:
çatlak kız
..canım yaa nerdeyse benim kadar mutlu oldun..seni çok seviyorum çatlak kremitim benim
Cook ama cok sevíndim gulbincim. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin, kucagina almayi nasip etsin canim ya.
amin canım
çok sağol...sonunda oldu
-hmm
ah canim cooooooook sevindim.allah diyer isteyen arkadaslarimizada versin insallah.allah anali babali etsin.
amin inşallah canım..allah bütün olmayanlara versin inşallah
cok ama cok sevindim
gözün aydin canim benim
Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insaallah
Allah im olmayipta dileyen herkeze tatdirsin bu güzel duyguyu
inşallah bitanem inşallah...şimdiden bu kadar güzelse bu duygu kimbilir meleğimi kucağıma aldığımda neler hissedicem.. allah isteyen herkese versin inşallah incim..