Az zamanımız kaldı, hadi uçak kalkıyor, çabuk olun....

D

d.melek

Misafir
ARKADASLAR UCAKLA HER SEFERINDE BIR YERE SEYAHETE GIDICEZ,KIM GITMEK ISTIYORSA,ELINI CABUK TUTSUN,1 SAAT ZAMANINIZ VAR,HER KES KENDISIYLE NE HEDIYE VE YA ESYA GOTURMEK ISTIYORSA GOTURSUN VE CABUK GELSIN ;) HA...UNUTMADAN,UCAGIMIZ ILK ONCE AZERBAYCANA GIDIYORRRR.......YANI BENIM KONUGUMSUNUZ ;) :) :)

ucak1-7.jpg

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım bu ne biçim oyun ? Yani bana daha çok geyik sohbeti gibi geldi de:dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
yani sanki banda öyle geldi geyik topiği gibi olur bu oyunun sonu diyim kızlar-hmm-hmm

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sonradan duzeltmıssın konuuy ılk acıtıgnda yanlız ılk once ucak gıdıyor yazııs vardı sımıd konu anlasıldı
ben kosu bandımı alırm yanıma hemen :D

OP
D

d.melek

Misafir
:D:D:D haa...anladim....
silam ,arinam,sizde tenbellik etmeyinde,biran once hazirlanin,geyikmis:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
dambıllarım sınav barım esofmanım ayakkabılaırm bırde pc mı aldımmı ben hazıırm :nesrin:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
tembellik eden kim benmiiiiiiiii taam ozaman bende kondisyon bisikletime yer vardır umarım o olmadam biyere gitmem çünküm eee çocuklarımıda alayım birde madem ilkönce sana geliyomuşuz sanada ceviz getireyimmi nedersin meleğim-hmm-hmm

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
[/COLORşu yukarda yazan trabzondan heryere 49 lira diyo yaa yaalaaaaaaaaaaaaaaaan koca bi yalan bir hevesle gittim sordum bileti yok okul kapanma zamanında olmazmış indirim yok 3gün sonrayaymış madem yapmışsın kampanya aynı tarifeden uçursana milleti nie bahaneler uydurup duruyorsun diğilmi ama]

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
bende gelcem...banane banane-alkis..yanıma bitek kredi kartı alıyım yeter...ilk sana gelcemize göre bana uygun pijman vardır.:rolleyes:..giyside kirlenince pazardan alırım.:findik:..yicek-işcek sana ait...oooohhhh....ne güzel tatil...:sigara::salincak::eek:ynaa

OP
D

d.melek

Misafir
1_16.jpg

ucak-resmi-1.jpg

evet....................ucagimiz kalkdi bile...........Azerbaycana giden arkadas lizstemiz bunlar:
1.d.melek
2.siladayim
3.es se
4.Mss 42
Hadi Bismillah.....Hoscakalin...:gulegule:Catinca size haber veririz -aysetabiki eger gezmekden basimiz acilisirsa :teytey:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
amanınnnn kız sen bize iki senedir yaptığımız diyeti neyimmi bozdurucan nekaa güzel yiyecekler öleee esseme göre hostes bana göre yemekler güselllllll cevizide yanımda getiriyim hatırlatayım didim meleğimm:dil::dil:

OP
D

d.melek

Misafir
:gul: evet,cevizsiz olmaz:gul:kuseyen olsaydi,o da cevizsiz gelmezdi ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar