Az zamanımız kaldı, hadi uçak kalkıyor, çabuk olun....

OP
D

d.melek

Misafir
bak simdi ...neden beni yalanci cikariyorsun?:hayir::bitter:-kizgin-kizgin.......Benim Azerbaycanim Romadan guzel...istemezsen gelme.....:hihh::hihh:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
aa cnm orası guzel olmazmı
ama velakın benım ıcımd e nurılık var hazır yurt dısına cıkmısken tum guzellıklerı yanı hurılerı goruyum ıstedım tmm senın guzergahından cıkmıcam o guzergahtakı hurılerle ılgılenıcem:ask:

OP
D

d.melek

Misafir
aa cnm orası guzel olmazmı
ama velakın benım ıcımd e nurılık var hazır yurt dısına cıkmısken tum guzellıklerı yanı hurılerı goruyum ıstedım tmm senın guzergahından cıkmıcam o guzergahtakı hurılerle ılgılenıcem:ask:

BAK ISTE SOYLE
000203FC.gif

OP
D

d.melek

Misafir
Evet...Azerbaycandan donduk......guzel hatiralarla....ya siz kizar? ;)

Simdide.........Kanadaya gidiyoruz.

202653detay.jpg

.hadi bakalim acele edin....kimler geliyor bakiim?:telefon: gelenler yanlarinda goturdukleri esyalarin fotogralarinida buraya eklesin,kontrolden gecicek malum ;) :gul::gul: ucak yarin kalkicak,benim haberim olmadi dememeniz icin...

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
melekim beni Türkiye turuna giderken alin benim ucak korkum var:sigara:
Türkiyeye kadar zor duruyorum bide kanadaya filan gidersem kapten giderim valla:dusun:
ben gende yanima alacaklarimi hazirliyayim beklerim:dusun:
ee isvicrenin cikolatasi meshur cikolatami alayim birde bavulumu aldimmi hazirim-hmm

OP
D

d.melek

Misafir
melekim beni Türkiye turuna giderken alin benim ucak korkum var:sigara:
Türkiyeye kadar zor duruyorum bide kanadaya filan gidersem kapten giderim valla:dusun:
ben gende yanima alacaklarimi hazirliyayim beklerim:dusun:
ee isvicrenin cikolatasi meshur cikolatami alayim birde bavulumu aldimmi hazirim-hmm

tamam bidenem,birdahaki sefere Isvicreye geliriz,senide aliriz ordan:ayna::ayna::eek::eek:

OP
D

d.melek

Misafir
huri cok da gitmek isteyen yok galiba:eek:lmaz:....kendileri bilirler:hihh::hihh:...bedavaya ucak kiraladik burda,ciddiye alan bile yok,oynamiyorum sizle artik....:protesto::protesto:batti paramiz..:aglayan::aglayan:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
üfff niye kaçırdım ben bu uçağı neyse yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler gördünüz anlatıverin:gitme:

nilhasret

Aktif Üye
Tepki
185
kanadaya inmeden beni Turkiye de bir yerlere birakiverin Allah askina 4 kisilik yer olsun ama:aglayan::aglayan:

OP
D

d.melek

Misafir
ucak kalkmadi aysercim,bu kizlar var ya ,bu kizlar hazir kiralanmis ucaga bile binmeye naz ediyorlar.kendileri bilirler,kendi paralariyla gitsinler o zaman:hihh::hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar