Azcıkta hayal kurayım :) sizede serbest buyrun

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
kız funduk anladık para sendede gözümüze ne sokuyosun olan var olmayan var biz krediyle gittik :aglayan: azcuk borç verenmi bana heeeeeeeeee

Söyle ksom kaç para,itin olur.para senin,emrat gülüm..:ciklet:

images

Adamımı gönderdim sana ,kız bu plajdaki siyah çocukla benim adamın bi alakası var mı acep?:D

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bukaarparayhibiraradagrkq4.png

ay fındık sen de para var da ben de yok mu sanki bu evdeki para bankadakini saymıyom bile haftalık ihtiyacımızı karşılıyoruz bununla biz:dertli:

heee ben şimid anladım sen o kumsalda ne düşündüğünü evdeki paraları yaaa hırsız girerse diye eeee tabi kolay değil adamı ne uyku tutar ne keyifff :gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
OOOOOOOOOOOOOOOOo keyifler yerinde bakıyorum senin hayalini yisinler ksommm şimdik orda olmak vardı hani hazır yeni ikinci baharı yaşarken iyi gelirdi bize oracıklarr accuk romantizm yaşardık bizdeeee olmazmııııııı:findik::findik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
OOOOOOOOOOOOOOOOo keyifler yerinde bakıyorum senin hayalini yisinler ksommm şimdik orda olmak vardı hani hazır yeni ikinci baharı yaşarken iyi gelirdi bize oracıklarr accuk romantizm yaşardık bizdeeee olmazmııııııı:findik::findik:

valla sılam süper olur iste ben sana finansal destek sağlarım bi araba da eksik alıveririm ne olacak dimi ama:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar