hangisi kaparsa beni:gul:
ayyy şimdi orda olmak isterdim....:dertli::dertli:
kız funduk anladık para sendede gözümüze ne sokuyosun olan var olmayan var biz krediyle gittik :aglayan: azcuk borç verenmi bana heeeeeeeeee
Söyle ksom kaç para,itin olur.para senin,emrat gülüm..:ciklet:
Adamımı gönderdim sana ,kız bu plajdaki siyah çocukla benim adamın bi alakası var mı acep?
kız yoruldum hangisi benim yanlışlıkla fundugun evine girerim hatun havluyla gezip duruyo sakata gelmiyek :gul:
kız ben kredyle gittim ama benden duymuş olma fundukta para çok isteyi ver isteyenin bir yüzü vermeyen zenci hesabı ne olacakki:eller:
ay fındık sen de para var da ben de yok mu sanki bu evdeki para bankadakini saymıyom bile haftalık ihtiyacımızı karşılıyoruz bununla biz:dertli:
ay fındık sen de para var da ben de yok mu sanki bu evdeki para bankadakini saymıyom bile haftalık ihtiyacımızı karşılıyoruz bununla biz:dertli:
Yavrum naptın sen ya o paralar bitek sana özel,her gelene veririsem ohoooooo:dertli:
Allah artırsın kuzu,benim yat kat araba yetiyo bana,fazlasında gözüm yok
OOOOOOOOOOOOOOOOo keyifler yerinde bakıyorum senin hayalini yisinler ksommm şimdik orda olmak vardı hani hazır yeni ikinci baharı yaşarken iyi gelirdi bize oracıklarr accuk romantizm yaşardık bizdeeee olmazmııııııı:findik::findik:
kız yoruldum hangisi benim yanlışlıkla fundugun evine girerim hatun havluyla gezip duruyo sakata gelmiyek :gul:
aaa ilknurum bana birazcıkkk ucundann açcukkk borç verseneee...:findik::findik:
vayyyyyy arkadaşım tabi tarzanı duyunca ben ne edem benim herif götürdü beni zencilerin içine ıyyyyyyyyy:dertli: