Kristen Stewart
Daimi Üye
Tepeden Tırnağa bakımlı hanımefendiler,bu kadar bakımlı olmayı nası başarıyosunuz?:ayna:
Güzellik sırlarınızı bizimle paylaşmaya ne dersiniz?
Hangi ürünü aldınız? nerden,ne fiyatta? :dedikodu:
Buyrun paylaşıma :buyrun:
Biri beni mi çağırdı?
Günlük neler yaptığımı söyleyeyim o zaman
Sabah ve akşam yüzümü yıkar, tonikler ve nemlendiririm. Nuxe kullanıyorum bunlar için. Fiyat olarak bilemiyorum, babam yurtdışından aldı.
Haftada 1 peeling yaparım. Bunun için de La Mer aldım Douglas'tan, 199 TL'ye...
Bir de çamurum var Onu da yaparım. Onu da 2 sene önce almıştım Borghese'den 200 dü sanırım. Bunu da Douglas'tan aldım.
Hergün parfüm sıkarım. Yaz geldiği için fresh kokular tercihim; şu an kullandığım da DKNY-Be Delicious Fresh Blossom.. Kardeşim aldı yurtdışından.
2 günde 1 banyo yaparım, şampuanım Elseve. Memnunum Head&Shoulders almıştım; ama kepek yaptı:gitme: Hemen değiştirdim. Hergün de vucudumu yıkarım
Ayda 1 sir, pedikür, manikür, kaş, bıyık operasyonum olur
Ahanda bu kadar
Kendimi bi an kaptan mağara adamı gibi hissettim,hatuna bak bee vaaayyyy:bayil:
sanatçılar bu kadar bakım yapmıyodur kesin:ayna::ayna:
ben eksık kalmısım
ınsan haber werır demı burda senı bekleyen bı topıcık war duye sımdı yazamıcam neler yaptıgımı ama musaıt oldugum ılk zmanda yazıcam
:icelim::icelim::icelim::
Geç olsun güç olmasın canım benim
Aşkolsun pantercim,sen ve Ariş bu kulübün inlerisiniz,unutulur musunuz hiç?
ayy cnm ınsan sewdıgıne sıtem edermıs
ben zate kendıme kızdım nıye gormemısım dıye bebenkım
He süslü kokoşlar olaraktan biz. Bizsiz olmaz burası :ayna:
Benim herşeyim maden suyudur, sık içerim ve sık cildimi yıkarım gece yatasıya kadar. anlatmaya kalksam dersiniz nasıl bu kadar zamanın varda bakıyorsunuz kendine dersiniz bakımlıyım-güzelim- çekiciyim-hanımefendiyim:ayna:-ciko:ask::teytey:-gozluk:fisfis:gözlüğümüde takarım kimseye eyvallah etmem havamıda atarım...