panter
Daimi Üye
dimi kokoş=panter we ariş gorduklerim arasında tabiiii daha sıtede ne cewherler wardırHe süslü kokoşlar olaraktan biz. Bizsiz olmaz burası :ayna:
Canım benim
He sen zaten baş kokoşsun:fisfis:
Kimse eline su dökemez
dimi kokoş=panter we ariş gorduklerim arasında tabiiii daha sıtede ne cewherler wardırHe süslü kokoşlar olaraktan biz. Bizsiz olmaz burası :ayna:
Canım benim
He sen zaten baş kokoşsun:fisfis:
Kimse eline su dökemez
dimi kokoş=panter we ariş gorduklerim arasında tabiiii daha sıtede ne cewherler wardır
tam bana göre bir topik olmuş burası fındığım teşekkürler gerçi arişim kadar olamasamda bende biraz kokoşumdur hani
öncelikle vazgeçilmezim soda soda soda kızlar size bir öneri cildinizi sadece sodayla yıkayın inanın ciltte ne bir akne nede bir kırışıklık oluyo ben cildimi sabah ve akşam muhakkak sodayla yıkarım
makyaj malzemelerim nivea boute diğer vücüt kremlerim olsun duş jeli ve şampuanlarım olsun ve diğer kremlerimde hepsi nivea ben nivea nın ürünlerini beğenerek kullanıyorum
ayda bir kaş bıyık sir için kuaföre giderim
parfümüm önceden kenzo kullanıyordum ama malum çocuklar büyüdü biraz kısmak lazım şimdilerde kullandığım parfüm prıvacy
aklıma gelenler şimdilik bukadar aklıma geldikçe yazarım yine :eller::eller:
birde işyerinde bir arkadaşım yapıyor o demişti salatalıgı püre halinde robotta hazırlayıp yüzünü avuyormuş sonra biraz bekleyip yıkıyormuş siyah nokta falan kalmıyor dedi gerçekten yüzü çok hoş teni falan
ohoh maasalah kokoslar meydana cıktılar
yha ben bakımı we bakımlı ınsanı ck sewıyorum bayan olsun erkek olsun
karsımdakıne baktımmı ıcım acılmalı
boyadan makyajdan bahsetmıyorum yanlıs anlasılmasın
ck bılırım bugunku makyajını temızlemeden ertesı gunu ustune makyaj yapan ınsanı
weya terlıdır parfum ustune parfum surer öykkk....
eskı kayınwalıdem ck bakımlı bı gacı ıdı bana ewlendıgım ılk zmanı bakım susle pusle olmaz temızlık ıcın bı sabun bıle yeter mıss gıbı kokarsın demıstı o soz kulagımda hep kupedır ......
bakım ıcın neler yaptıgımı bı ara yazıcım ama o ara sımdı degıl hepıcınızı operem kokoslar:fisfis::eller:
Kesinlikle katılıyorum canımcım