Bakirelik ne derece önemli?

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bence ve inancım gereğince kesinlikle kadın evlendiği insanla yaşamalı ilk ilişkisini.evleneceği insanla değil,evlendiği(nikahlandığı)insanla...evlenmeden bunu yaşayan o kadar çok genç kızımız var ki,ve o kadar çok babasız çocuk:aglayan:ne kadar doğru!!sorumsuz erkeklerin gözdesi olmak hiç de zor değil..yazık!!

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bakirelik benim kendi düşüncem önemli ama bekaret için işlenen cinayetlere kavgalarada karşıyım bu herkezin kendi özeli kimsenin kimseye mudahale hakkı yok bencetabu olarakta görülmemeli

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de çok önemli zaman o kadar kötü ki çocuk yaşta hamile kalan bir sürü insan var yazık değil mi bence kızlar kendini sakınmalı özellikle nasıl olsa evlenicez masalına inanıp hayatını karatmamalı

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bekareti iki bacak arasında aramıyorum yada bakirelik bana göre önemli değil gb..klişe sözcükler söyleyemiyeceğim.
Bende bir bayanın cinselliği eşine saklaması taraftarıyım..
Geri kafalı bulan arkadaşlarımda olacaktır aramızda,yada Şah hangi çağda yaşıyoruz bekaretmi kaldı diyen arkadaşlarımda olucak ama...
Benim aldığım aile kültürü ve yaşayışım bana bunları gösterdi ve bende bekaret konusunda maalesef katıyım-hmm

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
Bekareti iki bacak arasında aramıyorum yada bakirelik bana göre önemli değil gb..klişe sözcükler söyleyemiyeceğim.
Bende bir bayanın cinselliği eşine saklaması taraftarıyım..
Geri kafalı bulan arkadaşlarımda olacaktır aramızda,yada Şah hangi çağda yaşıyoruz bekaretmi kaldı diyen arkadaşlarımda olucak ama...
Benim aldığım aile kültürü ve yaşayışım bana bunları gösterdi ve bende bekaret konusunda maalesef katıyım-hmm

aynı fikirdeyim canım

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
öncelikle kendime olan saygim ve inancim geregi bakireligi cok önemsiyorum
insan kendini özeline saklamali hediye paketi gibi
ilkini resmi ve dini nikahi olan esiyle yasamali ve tatmali
onun namusu olmali
ama her koyunda kendi bacagindan asilir herkezin görüsüne saygi duyarim
ve kinamamda büyükte konusmak istemem
cünkü bir kiz evladi annesiyim