Bakirelik ne derece önemli?

Y

yeşilçay

Misafir
bakireliği namus olarak algılarsak önemli değil çok kız tanıyorum zarını diktirip evlenen
anal yoldan ilişkiye giren artık her şeyin telafisi çıktı

erkeğin bakir olmasına gerek yok zira bazen trajikomik haller ortaya çıkıyor
ör:
vajina yerine idrar deliğine girenler,anuse girenler yada hadi yolu buldu kzın içine idrarını yapanlar vs vs

şaka değil dr duydum
erkek tecrübli olmalı

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ruhuna bakmalı bence.Sonucda bakıreyım degıpde sadece el degmemıs kalan yerı hakkında huzurlu olmakdansa hayatı geregınce yasaması en uygunu bence.

Daha once yasadıgım cevrede oyle seyler gordum kı.Bakıreyım ya ona bak dıyıp de baska sekılde tecrube eden bunu!

H

hüzünden_gelme

Misafir
tartışıLması Çok uzun sürülecek bir konu.. Bakirelik ve Bakir Lik Çok ÖnemLi Bana göre Kadının Bakire oLması Ne denLi Önemli ise Erkekde Bakir oLmaLı..

R

Rosie

Misafir
bana göre önemli değil ve saçma bir şey.tamam babasız çocuklar filan ama doğum kontrol var artık.ve ya baska çareler.o kanasa ne olacak kanamasa ne olacak? namusu bekaretle değerlendirmiyorum ben.bakire olup her türlü haltı yemiş kişiler de tanıyorum bakire olmayıp adam gibi yaşayanını da biliyorum.nedense erkeklerde önemli değil şu bakir olmak onlar her şeyi yapsın kadın kendini eşine saklasın saklamadıgında da düşük kadın,ahlaksız kadın,kötü kadın durumuna düşsün.peki ben nereden bileyim erkeğin bakir oldugunu.bu konularda feminist oluyorum oldukça. bende bekaret 0 önem taşıyor lafın kısası.ha çok önemseyene de saygı duyarım o ayrı konu.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Erkekler açısından bir kadının bakire olup olmadığının önemli olduğunu düşünüyorum , önem vermiyormuş gibi görünenleri olsa da, aslında önemsiyordur bir yerde bence. (En azından ülkemizde).

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
kişilerin kendilerini eşlerine saklamaları bencede önemli ama bekaret namus ölçüsü değil kesinlikle bakire olupta çok daha pis haltlar karıştıranlar çok görüyoruz kişinin tercihi duramıyosa yapsın anacım:1::1::1::1::1:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
ben iki üç damla kan olarak bakmıyorum olaya namus olarak bakıyorum ve önem veriyorum benm için önemi büyük 6yıllık bir ilişkim var ve kesinlikle ne karıdaki insan nede ben böyle şeyler düşünmedik teklif dahi etmedik bence ilk gecenin önemi büyük ben dinimiz açısından önem veriyorum ve evliliklere saygı duyuyorum

N

NilayG

Misafir
Bu kadar kişşye ters düşmek istemem ama, bence bekaret değil namus önemli ve ikisi birbirinden ayrı.Sevdiğine krr verdiği kişiyle, ve karşılık bulduğu kişiyle kadın bence beraber olabilir.Ama bu elbette demek değildir ki sürekli beraber olsun.Anlatabilmişimdir umarım.

N

NilayG

Misafir
bakireliği namus olarak algılarsak önemli değil çok kız tanıyorum zarını diktirip evlenen
anal yoldan ilişkiye giren artık her şeyin telafisi çıktı

erkeğin bakir olmasına gerek yok zira bazen trajikomik haller ortaya çıkıyor
ör:
vajina yerine idrar deliğine girenler,anuse girenler yada hadi yolu buldu kzın içine idrarını yapanlar vs vs

şaka değil dr duydum
erkek tecrübli olmalı

buna şok olduğumu söyleyebilirim.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bence bekaretini yok eden bir bayanın aklından şüphe ederim.çünkü değecek biri olsa o erkek ,zaten onu alırdı ya da evlenirdi .Tabi tecavüz falan bunlar çok ayrı konu Allah başa vermesin.Çocuklara küçük yaşta aşılamak lazım bu konuları.Önemsiz sayılırsa ailelerce o kız da önemsiz görür kolay vazgeçer namusundan.

L

Lady_

Misafir
Bence bekaretini yok eden bir bayanın aklından şüphe ederim.çünkü değecek biri olsa o erkek ,zaten onu alırdı ya da evlenirdi .Tabi tecavüz falan bunlar çok ayrı konu Allah başa vermesin.Çocuklara küçük yaşta aşılamak lazım bu konuları.Önemsiz sayılırsa ailelerce o kız da önemsiz görür kolay vazgeçer namusundan.

Namus ve 1-2 damla kanı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz siz? Başkalarının aklından şüphe etmeden önce oturup 2-3 kere düşünmeniz çok daha AKILLICA olur kanımca.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar