ben içmelerde kalmadım ama tekne turuyla turunça gittim çok güzel bir yer oradaki otellere bayıldım.
bu yazda ayvalıktaydım ama önümüzdeki yaz çeşme yada kemere gitmek istiyorum gerçi oralar eğlence mekanı pek gezilecel yerleri varmıdır bilmiyorum.
Ayvalık güzeldir; ama gezilcek pek yer yoktur. Ben yarı Ayvalıklı sayılırım.
Çeşme güzel gerçekten. Tabii nasıl bir tatil aradığına bağlı. Birincisi çok kalabalıktır. İkincisi hep zengin, sosyetik tiplerle burun burunasın
Üçüncüsü hep gece kulübü.
Gidersen kesinlikle Alaçatı'ya gidin derim. Alaçatı süper bir yer. Tamamen tarihi, doğal taş evleriyle, arnavut kaldırımlı taşlarıyla, denizi ile ünlüdür-hmm-hmm
Didem dı plan ama bız gıttık ertesı gun tum aılesı sızı merak ettık dıye oraya dolunca bızde habersız ce bodruma kaydık :kizdim:
:bayil: :bayil:
Ne kadar berbat bir durum ya:gitme: Yine de gidebilmişsiniz canım benim.
nıyemı cnm dugun gunu bıle zavalı annem ceyızımı yerlestırmeye calısıyodu
esyalar bı gun once geldı ah konusmuym bu akdar genıs bı aıle!!! hep teyze kızı amca kızı alırlar cunku kendı huylarından bı ben yabancıyım dua edıyorum oyle bı yabancı gelsın bunlara kok soktursun:kizdim: ılk gunlerımı hatırlmak ıstemıyorum
Kıyamam essem ya:gitme: Allah mutlu yuvanızın tadını bozmasın da yine gezersiniz canım benim