Aslı Oktay
Daimi Üye
Bende Nkya herzaman verdiğim cevabı vereyim ohalde 55:
Bence bugün bu soruyu sorma:hihh:
:uzgun::uzgun::uzgun::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:
sila abla beni sevvvv
Bende Nkya herzaman verdiğim cevabı vereyim ohalde 55:
Bence bugün bu soruyu sorma:hihh:
Bak sıla ablacııım açık konuşiim ben bağrıma taş basar yine sevdiğin biricik nkciğin olurum seni sever sayar bağdata kaçsan ordan seni bulur yine alır başım üstüne taç yapar taaa üstünde taşırım kan kusarım kızılcık şerbeti içtim hemde taze meyveden yapmışlar öylesi daha makbuldür derim sesim çıkmaz ama değilmiki hamileleri hedef aldın kusura bakma ama abla mabla dinlemem pozisyonumu alırım
(Ayyy çatlıcam laf kalmadı )
Sitedeki hanımların toplu resmi önceden eklemişmiydim acaba ys:
Diziden replik yürüttüm ondan iyi gitti :crazy::dance::dance: iyi gidiyorsun süper çatlamazsın
Bak sıla ablacııım açık konuşiim ben bağrıma taş basar yine sevdiğin biricik nkciğin olurum seni sever sayar bağdata kaçsan ordan seni bulur yine alır başım üstüne taç yapar taaa üstünde taşırım kan kusarım kızılcık şerbeti içtim hemde taze meyveden yapmışlar öylesi daha makbuldür derim sesim çıkmaz ama değilmiki hamileleri hedef aldın kusura bakma ama abla mabla dinlemem pozisyonumu alırım
(Ayyy çatlıcam laf kalmadı )
Diziden replik yürüttüm ondan iyi gitti :crazy:
-alkis -alkis -alkis super ya burda ben catladim gulmekten kiz nasil yapiyosun bunu yarildim resmen
Nan nerden buldun replikleri iki saattir arıyorum bulamadım
Bu arada o siyahi güzel benim nurhayatın laflarından arap oldum
-alkis -alkis -alkis super ya burda ben catladim gulmekten kiz nasil yapiyosun bunu yarildim resmen
Nurhayat : Rızayla ilgili ilişkimi bu 3. ayak üzerine kuracağım
Orçun : Hmm 3. ayakta at dış kulvardan atak yapacak diyorsun
Nurhayat : Hangi at
Orçun : NurhayAT.
:iyyyy:
Yok sılammış o kız itiraf ettiAy bilmem karışmış araya misafir üye herhalde
Sılam valla seni fırına sokup 240 dereceye attı attı cıkardı laflarıyla o hale geldin demek yazık nan
Böyle giderse oturduğum yerde vücüdümdeki bütün yağlar eriyecek gülmekden çatladım pc başında gülmekden
Böyle giderse oturduğum yerde vücüdümdeki bütün yağlar eriyecek gülmekden çatladım pc başında gülmekden