Barbie Hanımefendiler

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
(saç rengi tutmamış olabilir benim hayalimdeki sıla bu demek )
Evet canım saç rengim tutmadı saçrengim siyah ama ben bu halimi çok sevdimmmmm-kop-kop

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Ayyyy ne şanslıyım dimeee iki barbie halimde çok güzel teşekkür ederim kızlar Zuzumm sen ve Nk yıkıyosunuz ama ortalığı:kayris::kayris:Rüzgarımgülüm süpersin:kayris:
Nkaaaaaaaaaa gerçeğini nezaman göreceğiz bekliyorum hala beklemektenümidikesilmeyensmilli:kptmya:

Sağol canım benim gerçeğinide görürsün inşallah bakalım :)

Tepki
914
Olurmu canım...
canary-barbie.jpg

..

bu kadar cuk olur ...tam tarzım bu benim yaaawwww...saçımın rengi tutmamış ama tarz tam ben ...siyah ,vahşi ,sekşiiiiiii:kptmya::kptmya::kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Zuzu ben saç rengi birebir aynı fizikte yakın :sila: bravo bacım :) Arina'ya buldum ya neyse sende bak bakalım....

sıladayım saç rengi tutmadı ama olsun benim aklımda sen öyle şık bir hatunsun canım :)

Eeee şişmanım ona göre istiyorum diyen yokmu çatlıcam şimdi çok şeker bir barbie buldum ya...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayser ablam ve kardelen ablam olsun bunlardaaaa-kop-kop-kop
Kıs Nkcım sen benim resmimi hiçmi görmedin görmediysen bile ölçülerimide yazdım okadden 100 200 100 diye:kptmya::kptmya:okadar olmasada kiloluyum yaneee:kptmya::kptmya:

G

guzelcem

Misafir
:( Ben barbiemi beğenmedim:( saçlarda kıyafetide bana hitab etmiyor canısııııııııı hani benim güzelce barbiemmm:mendil::mendil::mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar