YasminellA
Daimi Üye
He he heSuss asıl ben seni leslieyr çağırmasaydımmm
He he heSuss asıl ben seni leslieyr çağırmasaydımmm
Saol cnm.. 1 senemi aldı şükür ama başardım.. yıllarca şişman kaldığımız günlere yazık..
Saol cnm benim.. tıpkı senin gibi... sende büyük bir emekle zayıfladın.. hadi yaz artık hikayeniTerinin her damlasında kocaman bi emek var helal olsun kuzum.neler çektiğine nelere dayandığına nasıl bi azim gösterdiğine hepimiz şahit olduk.Bu senin başarın
bu başlığın altına yazılabilecek en kötü yorumu yazmışsın. Tebrikler!Benim tartım olmasa hiçte vermezdim ben sebeb oldum teşekkür etmene gerek o günü hiç unutmuyorum tartıldıktan sonra kaça kaça aşağı inmiştin
Tabi çıkartıcam benim sayemde zayıfladın
Çok teşekkür ederim canım benimHippocumyazan ellerine, kilo vermeni sağlayan iradene sağlık kuzum.. taş gibisin taş! canlı canlı gördüm. Maşallah sana
2 çocuk annesisin ve buna rağmen kardeşlerin varmış yanında gibi duruyorsunÇok teşekkür ederim canım benim
Senin kadar taş olamazsam da yaptık bişiler
Yok cnm maşallahın var seninde.. 2 değil 10 çocuğunda olsa çıtır anne olursun sen2 çocuk annesisin ve buna rağmen kardeşlerin varmış yanında gibi duruyorsun
Helal olsun sana.. 2 çocuğum olsa ben pert olurdum
Niye her gün yemeklerini sen mi yaptın, onun yerine spor mu yaptın yoksa onun yerine zararlı yemekleri sen mi geri çevirdinTabi çıkartıcam benim sayemde zayıfladın
Yok cnm maşallahın var seninde.. 2 değil 10 çocuğunda olsa çıtır anne olursun sen
Ayy inş cnm.. korumayı hep beraber başarırızz
bundan 10 yıl sonra da buraya "hala 65 kiloyum" yazıp korumayı başardığını tasdiklersin.. biz de çıldırırız..
İNŞALLAHHHHHHHHH
Çok teşekkür ederim canım.. hep beraber başardıkHippo tebrik ediyorum tekrardan daha öncede etmiştim çok güzel kilo verdin canım.
ŞUNLARI DA BIRAKALIM BOLCA DEMİ EFLALİMHippo tebrik ediyorum tekrardan daha öncede etmiştim çok güzel kilo verdin canım.
Aynen aynen toptan nazardan çatlıycaz bir günŞUNLARI DA BIRAKALIM BOLCA DEMİ EFLALİM
lazım olur
Yaa cnm benim@hippocan hipom yaaaa ben bunu şimdi okuyorum
gözlerim dolarak ve yer yer gülümseyerek okudum başarı hikayeni evet başardın canım sen artık fıstık gibi,manken gibi,daş gibi iki çocuk annesisin
karar vermişsin ve uygulamışsın.burda yazarken 1 sayfacık süren hikayen ne meşakkatli yollardan geçtiğini biliyoruz.ve sen yılmadın,bebeğim var,misafirim var,hastayım demeden hem sporunu hem diyetini mükemmel bi şekilde sürdürdün.gurur duyuyorum azminle
günün birinde bana da başarı hikayesi yazmak nasip olursa,baş kahramanım sen olacaksın hippoma iyikime teşekkürlerimle diye başlayacak hikayem
kız görmüştüm de unuttumYaa cnm benim
Cafede paylaştım ama denk gelmedin galiba
Allah hepinizden razı olsun... isteyen herkese nasip etsin
Ben kendim zayıflayınca herkes zayıflasın istiyorum ela.. o yüzden kilomdan şikayetçiyim diye kimden duysam hemen yardım etmek istiyorum.. o da zayıflasın mutlu olsun istiyorum
Hayat paylaşınca güzel