Başınıza gelen olağan üstü olaylar var mı?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esse seninki de ürkütücü hayatta en korktuğum şeylerden biridir evde ylnız kalnıca hırsızdan insandan değil görünmeyenden korkarım Allah ım karşılaştırmasın

bırde esın benımkı gıbı gececı olsun ayda 2 hafta:)
karabasan cok gelır bana ama o an aytel kursı okurum Allah derım gecer gıdeer
ben Allaha tevekkkul ettım copk korkak bırıyıdm 4 yıldır geceelerı tek uyuyorum evde :) ınanmanın ve duanın gucu
ıncım sanada cok gecmıs olsun:( ınsanlar bıraz daha dıkkatlı olmalı bu konularda
bı aılede pek gundeme getırmyeız ablam cok olay yasadı ama bıze demez hıc
anlatılmaması aslında enıyısı :(

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
çok şükür böyle korkularım yok yalnız bir kere teyzemde misafirken yaşadım halada rüyamıydı gerçekmiydi çözemedim sarıklı kaftanlı biri hiç bir anlamda veremedim bir kere eşime anlattım oda üstünde durmadı

R

Rosie

Misafir
1-2 tane okudum korktum yaa zaten öyle korkularım var gece gece okuyunca tırstım :1:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
benimkide hayata dönüş . yoğun bakımda çıkmaz denilmiş bana 15. günümdeyim ben bir ara gözlerimi açmışım o arada karşımda çocuklarım belirdi camın arkasından üçüde ell sallıyorlardı (6_8_12)bana .1 hafta sonra servi,se indim . çocukları hiç hastaneye getirmemmişler halbuki . getirdiniz diyorum gördüm diyorum yok diyorlar

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
benimkide hayata dönüş . yoğun bakımda çıkmaz denilmiş bana 15. günümdeyim ben bir ara gözlerimi açmışım o arada karşımda çocuklarım belirdi camın arkasından üçüde ell sallıyorlardı (6_8_12)bana .1 hafta sonra servi,se indim . çocukları hiç hastaneye getirmemmişler halbuki . getirdiniz diyorum gördüm diyorum yok diyorlar

Zor bir durum yaşamışsın büyük olasılıkla bilincin yerine geldiği anlarda çocuklarını merak ettiğin için bu tür bişey hayal etmiş olabilirsin.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben bu tür şeylere inanmıyorum o yüzden bana çok komik geldi kusura bakmayın kızlar , hele düğün olayı , ben halaya katılırdım heralde hep beraber tey tey tey diye
halay.gif
, gidiş o gidiş diye anlatırlardı arkamdan :1:

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Benim cok basima geldi boyle seyler ama yazmak bile zor.ilk 6 yasimdayken dedemin olcegini hissetmem ilk hatirladiklarim.Koydeki evimizde yatir var depremde bile evin yarisindan fazlasi yikildi sadece 2 oda ayakta kaldi.Biliyorum bana inanmiyacaksiniz ama yazmadan edemedim.Sonra evi tekrar yaptik,ev koy evi kapisi acilir kendi kendine,yuruyus sesleri duyulur,koye gidince tuvalete bile cikmaya korkuyorum.Cok kere catilarda kedi aradik ama bisey yoktu.Sen kapiyi kapatir yerine oturmadan bakmissin gene acilmis

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Bide cevremde olan kisilerin olecegini ya ruyamda,yada bi olumun soguk hissi gibi hissediyom.Biliyorum veya baska seylerle baglantilarim var demiyorum yanlis anlasilmasin sadece anlatamiyacagim bi his.En az 10 kez geldi basima.Bide dedem olmeden 1 gece once bana bisey gorundu.Bu dedem olmeden once cok sayikliyor,biseyler diyordu hoca cagirdik.Imaniyla ugrasiyorlar demis hoca inanirmisiniz bana cok karabasan gelir o yuzden esim yoksa yanimda sabah ezandan sonra uyurum.Siteye genelde gece gelmemim sebebi bu

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Allah'im korusun yarabbim bizi her turlu seylerden, dualarla duruyorum ben.Valla her turlu bilgiye acigim,yardimi olursada cok sevinirim.Bide soyle birsey var bi zaman bu koydeki kapi acilma olayini dusundum.Icimden yok yok oyle birsey yoktur bana oyle geliyordur,koy evi eskidir vb.Biseyler dusunmeye kalktim evin kapisinin kulpu oynamaya basladi.Bildigim butun dualari okudum.Biliminde yetisemedigi seyler var diye dusunuyorum bazen bu tur seylerde.Daha yenilerde cikti haber adamlarin evi 300 kere yanmis.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Olabilir gidebilirim,gece uyuma problemim var zaten.Karanlikta duramiyorum zaten bunun icin gitmeyi dusundum kac kere.Bunun icinde byn psikolog bi konu acarsa cok sevinirim.

Mutlaka görün , hem bebek istiyordun sen değil mi , önce bu korkularına bi çözüm bulursan belki bebekte gelir arkasından :elif:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Yok ama detaylı gördüğüm rüyalarım birebir çıkar ve bunlar da genelde önemli durumlar olur. Mesela ortada hiçbir şey yokken babamın hasta olduğunu ve kanser tedavisi aldığını gördüm sonra ciddi ciddi baskı yaptım gitsin kontrol olsun diye o da hiçbir şeyim yok neden doktora gideyim oldu haliyle ama sonra ısrarıma dayanamayıp gitti gerçekten mide kanseri olduğunu öğrendik ki vefat etmeden bir gece öncede öldüğünü görmüştüm ertesi günde sanki gördüğüm rüyayı baştan yaşamışım gibi olmuştu. Hatta birkaç sene öncede yeğenimin doğmasına çok vardı rüyamda biri ne zaman doğacak diyor bende çarşamba günü diyorum babam araya giriyor hayır perşembe diyor sonra o öyle derken ben çarşamba diye ısrar ediyorum falan yeğenim gerçekten de perşembe günü doğdu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar