yav tatlım ben resimlerini göremiyorum çarpı işareti çıkıyor.neden böyle oluyor anlamış değilim :uzgun:
Bende sorun yok canim. :dusun:
yav tatlım ben resimlerini göremiyorum çarpı işareti çıkıyor.neden böyle oluyor anlamış değilim :uzgun:
tatlım niye öyle oluyor bilmiyorumki bütün arkadaşlar görebildi sonra tekrar bak canım
öyle yapıcam canım.fırsat bulup evden girebilirsem ozamanda bakarım.Belkide sorun işyerindeki bilgisayarda :zuzu:
canım maşallah kocaman oğlun var.mutluluğunuz daim olsun.
benim bıcırımda öyle büyüse bianönce -ciko
sağol canım zaman öyle çabuk geçiyorki bi bakmışım 5 yaşına gelmiş bile senin bebeğin kaç aylık
16 aylık canım.
epey zor büyüdü bizimki.geceleri sen de 30 ben diyim 40 sefer uyanırdı.Uyku ne unutmuştum.hala öyle ama o sayı 5-10 arasında değişiyor şuanda gündüz evde olsam onunla yatar kalkarım ama çalışınca gece uyuyamamak çok zor oluyor.Ondan dedim ahh benmkide böyle büyüse geceleri deliksiz sabaha kadar uyusa diye.
Allah sağlık versin bütün çocuklara.Yorgunluğunu çekmeye razıyım ys:
maşallah canım 2 yaşından sonra düzene girer bizde öyleydik ama uykuya düşkün değilse o huyu değişmiyo malesef sabah 7-8de ayakta hala yani annelere uyku yok anlıcan
razıyım canım yeterki o saate kadar deliksiz uyusun :sinifsinif: dinlenip öyle kalmak istiyorum yatağımdan artık ky:
Maşallah Çikolata çok güzelsiniz sende oğlunda eşinde Allah mutluğunu artırsın.
Paylaştığın için sağol canım
inşallah canım alışır bir an önce gece deliksiz uyumaya
ailecek maşallah size canım
çok güzel çıkmışsınız ama sen ayrı bir güzelsin.
allah mutluluğunuzu daim etsin
Çikolata saçların çok yakışmış çok güzel olmuş Ailecek pek güzelsiniz Ne Mulu canım Allah nazarlardan Saklasınnnnnnnnn