Bebeğinize koyduğunuz isim onun hayatını etkiler mi?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bana öyle saçma isimler verselr heralde ailemi mahkemeye verirdim:)))

Eylul_

Aktif Üye
Tepki
170
bence etkilemez isim insani degil insan ismini yapar ben daha 3 aylik hamileyim ama kizim olursa ismini masal ya da Ada koymak istiyorum erkek olursada Doruk ya da Yunus :cicibebek:

royall

Aktif Üye
Tepki
233
bende 2 isimli olanların şanslı ve ilerde büğük kişiler olacağına inanırım o yüzden kızıımın adını 2 isim koydum gerçi ikinci adı kullanılıyor ama olsun nufusunda iki isim geçiyor..

nur07

Üye
Tepki
43
yeni bebeği olcaklara bir öneri.isimler kişliklerin aynalarıdır.anlamlarını iyice bilerek isim koyun.büyüklerin isimlerini koymayın çünkü onların kaderlerini izlerler,yada illa koyacaksınız iki isim olsun mutlaka.çilem,yeter gibi kötü düşünceyi yaratan isimler yerine mesut,mutlu,nur,yıldız,ışık gibi anlamlarındada iyiliği ve güzelliği yansıtan isimler koyunki kaderlerine iyi yönde ilerlesin..

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben etkilediğini duymutum misal vural veriyorlar vur_al çocuk devamlı bunu duya duya hırçın oluyor bunun gibi örneklar var. zaten dinimizde de isminin anlamının güzel olması emredilmiş ismi güzel bi anlam taşımayanlar ahirette anne babasından davacı olacaklarmış bana neden bu ismi verdin diye çünkü onlar en son sorguya çekileceklermiş

aynen katılıyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Hitap edilirken hoş olmasına ve anlamının güzel olmasına dikkat edilmeli.Ben ismin kişiyi etkilediğine inanmıyorum.:huhuu:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bencede etkiliyor isimler insanları oğlumun adını çok düşündük zor karar verdik iyiki bu ismi koymuşuz çok yakışıyo ona ismi gibi ağır bi çocuk bence kesin etkiliyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar