esmeryarim
Daimi Üye
sagol canım benim çocuklarla ancak örerim zaten onlar uyudukça elime alacam çünkü
sonuç güzel olursa resmini paylaşırım :findikim:
esmerimmmmmmsagol canım benim çocuklarla ancak örerim zaten onlar uyudukça elime alacam çünkü
esmerimmmmmm
Ne oldu bakem bizim patiklerrrr
ahhh bacım ahhhh çocuklarla benim yapacağım patik ancak yarıda kalır :ko
tam işi yarıladım derken çocuklar oyuna dalmışken dur yine elime alayım dedim fark ettiler hepsi bir yerden çekiştirdi ipi şişi yarıladım birde farkına vardım ki hata yapmışım örgüde söktüm demekki çocuklar uyumadan elime almayacakmışım el işi fff:
açtım pc çektim ilmekleri baştan sakin kafayla tekrar bakayım dedim şuan şişler elimde
örüyorum canım benim inşallah sonunu getiririm yaparsam paylaşacam senden de kaç puan alacam bakayım :sirin:
birde sormayı unutuyordum açtığım delikler küçük oldu gibi senin patiklerde daha belirgin benim ördüğüm böyle olmadı delik oldu ama küçük oldular fff:
bi sorum daha olacak patik sonuna doğru daralıyormu yani ilmek sayısı azalıyor mu
seni yoracam galiba hakkını helal et
bişey daha sorayım şu 22 den sonra 10 ilmek yeri var yani şeklin alınacağı yer diyeyim
şeklin alındığı yerden mi iki ilmeği almam gerekiyor
resimde göründüğü gibi anlatımınada bakıyorum ama biyerlerde yanlış gidiyor anlamdım gitti
üfff ya bu örgü işini beceremeyecem galiba ne heveslenmiştim burdan senin gibi usta örgücülerin yardımlarıyla bende bişeyler öğrenirim diye :acep:
Patiği uygulama yaparken düz ördüğün kısımlardan değil,sağdan ve soldan eksilterek kesme yapacaksın.Kesme yaparkende sağa doğru bir ilmek eksiltiğ,soldaki ilmeğide keserken soldan bir ilmek alarak eksiltme yapacaksın ki sağdaki ve soldaki sayılar eşit kalsın canım.Yani ortaki düz olan bölüm hep aynı sayıda kalması gerekiyor.
aynen canım anlattığın gibi yapıyorum anlamıyorum nerden yanlış gidiyorda ilmek sayısı 26 ya düşüyor :acep:
tekrar başladım umarım sonunu getiririm
Neden denk gelmiyor aceba?
bende anlamıyorum hem sağdan hem soldan ilmekleri anlattığın gibi hatta resime bakarak yapıyorum ama olmuyor biyerde yanlış yapıyorum kesin ama nerde bulacam onuda
bana kızmıyorsundur umarım seni yorum çünkü :konusmam:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
resim çok büyük oldu canım seni bu konuda da uğraştıracam sanırım küçültebilirmisin