Ayy doğana kadar o heycan gitmiyo her kontrolü iple cekiyosunGelecek tabisi hemencik arkamdan herkese pozitif enerjimi veriyorum ay sonu gelse de kontrole gitsem bir görsem rahatlasam
Gerçekten böyle mi devam ediyor acaba nasıl iyi mi ne durumda çok meraklıyım ilk aylar böyle olur sanıyordum eğer devamı da böyleyse aşırı heyecanlı Daha vardı ama sanki sanaAyy doğana kadar o heycan gitmiyo her kontrolü iple cekiyosun
Çok heycanlı cok canım istedi
Ilk aylar daha heycanlı olunuyo daha çok merak ediliyo iyimi ve acaba diyeGerçekten böyle mi devam ediyor acaba nasıl iyi mi ne durumda çok meraklıyım ilk aylar böyle olur sanıyordum eğer devamı da böyleyse aşırı heyecanlı Daha vardı ama sanki sana
Gerçekten öyleymiş Rabbim bekleyen herkesin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah İsteyenlerinde hayırlı zamanda sağlıcakla nasip olmasınıIlk aylar daha heycanlı olunuyo daha çok merak ediliyo iyimi ve acaba diye
Ama obur aylardada gorecem diye heyecanlanıyorsun o heycan hic bitmiyo bence doğana kadar
Bana daha var ama çokta yok
Evetttİnşallah hayırlısıyla kavuşursun Bebişinize de bizi de haberdar edersiniz
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmayı nasip etsinSağolun kızlar
Çok teşekkürler efendim <3Bütün hazır ve paket gıdalardan uzak durmak günde en az 3 LT hatta su tüketmek önemli bir de e vitamini erkeklerde d vitamini kadında eksikliği çok önemli. Folik asit kullanıyor musun ben inofolic combi kullanıyorum ve yumurtlamaya tüp bebek nedir yardımcı öneririm eğer normal kullanıyorsan inofolic dene sabah akşam alıyorum ben ama pco hastası olduğum için sen tek de alsan tüp bebek fiyatları olur hamile kalırsan 400 mcg alman gerekir normal folik asite dönersin bol bol ceviz + avakado + badem fındık fıstık cidden işe yarıyor öneriyorlar. Yumurtlama döneminde havuç yemeni öneririm prolaktininde sıkıntı yoksa yüksek değilse her gün sabah akşam bal tarçın çörek otu da şifadır. İncir kürü havuç suyuyla beraber yine biz kadınların yumurtalıklarına iyi geliyor Havuç suyu erkekler içinde çok faydalı