"Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun." (İçimdeki Deniz)
"Hayat bizi yere serebilir fakat ayağa kalkıp kalkmamak bize kalmış." (Karateci Çocuk)
"Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır." (Kiralık Sevgili)
"Bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile." (Örümcek Adam 2)
"Mutlu sonlar, sadece bitmemiş hikayelerde olur." (Bay ve Bayan Smith)
"Uçaklarda neden oksijen maskesi var biliyor musun? Çünkü saf oksijen kafa yapar." (Dövüş ******)
“Özel biriyle birlikte olduğunu, çenesini kapatıp karşılıklı susabildiği zaman anlıyor insan.” (Ucuz Roman)
"Gerçek kişiliğimizi yeteneklerimiz değil, yaptığımız seçimler gösterir." (Harry Potter ve Sırlar Odası)
"İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır." (Alice Harikalar Diyarında)
"Kalbin kırılabilir ya da dünyanın en güzel aşkını yaşayabilirsin. Ama denemediğin sürece, asla bilemeyeceksin." (Aşk Çeşmesi)
"Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim.'' (Ölü Ozanlar Derneği)
"Ona aşığım, çünkü bana ihtiyacı yok." (Daha Yaklaş)
"Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler. Bazen de kaçırdığımız." (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi)
"Herkesin bir zaman makinesi vardır. Bizi geçmişe götürenleri anılarımız, geleceğe götürenleri ise umutlarımızdır." (Zaman Makinesi)
"Birlikte olamayacaksak, tanrı neden karşılaşmamızı istedi?" (Melekler Şehri)
"İyi rol yapan bir aktrist olabilirim. Ama bir erkeğin karşısında durup, beni sevmesini isteyecek kadar da basit bir kızım." (Aşk Engel Tanımaz- Notting Hill)
"Eğer seni sevdiğimi söylersem, sonsuza dek benim olur musun?" (Casper)
"Aptal gibi gözükmeye razı değilsen, aşık olmayı hak etmiyorsun demektir." (Aşk Gibi Bir Şey)