Bekar diye sevdiniz baglandiniz; ama ilerde evli oldugu ortaya ciksa....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yalancilardan nefret ederim, birde üstelik böyle bir yalansa. -kizgin

Tepki
914
sizin derdiniz bayağı bir büyük yaaa.. ne çok derdiniz varmış ..açtığınız konular çok ilginç geldi doğrusu hep normalin dışında şeyler :sila::sila::sila:
sorunuza gelince tabiki deflerdim ...:dertli:

OP
K
Tepki
68
aekadaslar her acdigim konuda derdin bayagi büyük denilmis bakin bilginize bircok actigim konum varsayalim üzerine bikacini yasadim icinden bunlarin ama ve gecmiste kalan ve bugün benim bile rahatca konu edebildigim birkacbisiy bunlar ve o insani 3 yil öncesi hayatimdan defettim cvb icin tsk ederim

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Ay ne kadar üzücü bir durum.. Düşünmek bile istemem böyle bir ihtimali.. Allah korusun. :uzgun::uzgun:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
büyük konuşmamak lazım benim başıma geldi kızlar biriyle görüşüyodum ama nedense akşamları hep kapatıyodu teli bunun yüzünden zaten sürekli tartışıyoduk neyse bi kadın beni aradı cebimden kimsiniz ben şunu aradım filan dedi bende aynen kim olduğumu söyledim kapattım sonra ertesi gün tekrar aradı ve dediki xxx kişiyle nerden tanışıyosunuz dedi bende sevgiliyiz dedim siz kimsiniz dedim karısıyım dedi ve bana bir sürü saydırdı yeni doğum yapmış kadın tabi bende durumu izah ettim anlattım herşeyi kadın içini döktü bana o yapar dedi neyse kapattık bende onu aradım saydırdım şerefsize banada habire yalan söyledi ikna etmeye çalıştı ve kapadı eşini aramış demişki o bana musallat oldu filan demiş kadını ikna etmiş kadın beni aradı onu boşıycam senide mahkemeye vericem dedi bende ne haliniz varsa görün benim ne suçum var dedim kapattım hemen bütün numaralarımı değiştirdim başımdan böyle talihsiz bi olay geçti düşmanımın başına vermesin Allah ım

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
benimde arkadaşın başına gelmişdi vazgeçememişti adamın hayatı yalanmış sonradan öğrendi mesleğine varıncaya kadar yalan söyledi çocuğum yok eşimle boşanıyoruz o yüzden söylemedim demişti adam sonra 2 tane oğlu olduğu ortaya çıkmıştı kız sonunda bıraktı ama çok acı çekti:uzgun:
böyle adamları alcaksın ıslatıp ıslatıp dövceksin güzel bir ceviz sopasıyla:zopa:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
büyük konuşmamak lazım benim başıma geldi kızlar biriyle görüşüyodum ama nedense akşamları hep kapatıyodu teli bunun yüzünden zaten sürekli tartışıyoduk neyse bi kadın beni aradı cebimden kimsiniz ben şunu aradım filan dedi bende aynen kim olduğumu söyledim kapattım sonra ertesi gün tekrar aradı ve dediki xxx kişiyle nerden tanışıyosunuz dedi bende sevgiliyiz dedim siz kimsiniz dedim karısıyım dedi ve bana bir sürü saydırdı yeni doğum yapmış kadın tabi bende durumu izah ettim anlattım herşeyi kadın içini döktü bana o yapar dedi neyse kapattık bende onu aradım saydırdım şerefsize banada habire yalan söyledi ikna etmeye çalıştı ve kapadı eşini aramış demişki o bana musallat oldu filan demiş kadını ikna etmiş kadın beni aradı onu boşıycam senide mahkemeye vericem dedi bende ne haliniz varsa görün benim ne suçum var dedim kapattım hemen bütün numaralarımı değiştirdim başımdan böyle talihsiz bi olay geçti düşmanımın başına vermesin Allah ım

Kararın için seni kutlarım ,.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar