Bekar diye sevdiniz baglandiniz; ama ilerde evli oldugu ortaya ciksa....

M

madesam

Misafir
kızlar bu konularda gerçekten büyük konuşmamak gerekiyor.. benimde başıma geldi sınıf arkadaşımdı memlekette nişanlanmış ama gizlemiş sonra düğünden bir gün önce aradı sen iste bırakayım mecbur bıraktılar falan filan... ama istemedim iyi ki de istememişim=)) ama çok zor günler geçirdim.. 2 ayda 15kg zayıfladım.. allah kimseye yaşatmasın...

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Allah kimseye vermesin. Cok zor bir durum.
Ne yazik ki var böyleleri de, hayatlari yalan!

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
öğrenene kadar ok. tamamdır. bilemezsin,kandırır öğrenene kadar devam eder. ama öğrendiğin an,olay orda bitmeli işte burada büyük hemde çok büyük konuşulur ve bende konuşurum..
öğrendikten sonra evli olduğunu ,bitirmelisin. o zamana kadar senin suçun değildir ama öğrendikten sonra devam ediyorsan işte o zaman suçlusundur. aşka saygı duyarım evet. ama yasak aşka asla.

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769

Kesinlikle ilişkiye son verilmeli -kizgin-kizgin
Hatta hayatını mahvedicen ama işte öyle şirret erkekler varki beni zorladı vs.vs. diye cirkinleşicek tavırlara kadar iş uzayabilir -zebani:alsana:
Prostat olasıcalarrrrrr:kayris:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bunun örneklerini ben çok yaşadım en yakın örneği anlatacağım çok sevdiğim bir arkadaşım iki çocuklu bir adamla evlendi ona bir çocuk doğurdu şu an çocuk lise sonda adam arkadaşımı bıraktı başka biri ile nikahsız yaşıyor.Arkadaşım resmi nikahlı ailesinden durumu saklıyor.Ben açıklamasını ve boşanması gerektiğini söyledim.Ayaklarım mahkemeye gitmiyor dedi.:dertli:

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
Bunun örneklerini ben çok yaşadım en yakın örneği anlatacağım çok sevdiğim bir arkadaşım iki çocuklu bir adamla evlendi ona bir çocuk doğurdu şu an çocuk lise sonda adam arkadaşımı bıraktı başka biri ile nikahsız yaşıyor.Arkadaşım resmi nikahlı ailesinden durumu saklıyor.Ben açıklamasını ve boşanması gerektiğini söyledim.Ayaklarım mahkemeye gitmiyor dedi.:dertli:

Maddi konudanmı destegi yok
yoksa ailesi bagırıp cagırıp git kocandır yuvanı bi bilmem ne için dagıtmamı diceklermiş

yazık gercekten cok yazık

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kimse kendini kandirmasin yok esini sevmiyormus yoksa zorla evlendirilmis yok bosucak vs...
arkadas benim icin karisini birakan baskasi icinde beni birakir bu böyledir!
anlasamiyorsa bosansin sonra hayatina yön cizsin:eek:ky:

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Aynı durum basıma geldi..
Ama yaptığım ilk adım tekmeyi basmak oldu..
Bugün karısını bir kız için bırakan adam yarın benide bırakır ona güven olmaz -kizgin

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ben hemen bırakmazdım.Hemen müfettiş Gaddet olur diğer yalanlarını da(ki mutlaka bunu yapanın yalan dosyası kabarıktır) ortaya çıkarır insan içine çıkamaz hale getirir öyle bırakırdım.
Yani mecburen bırakırdım çünkü sonuçta elle tutulacak bıyeri kalmazdı kı :sirin::sirin:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Bende manita bollugu oldugu için sapıtıyorum kimi sevip okşicağımı
O yüzden çetiş bol olunca ne derler öle işte
Ama başıma gelmedi diil evli çıktı ama bağlandıgım olmadı (kalitemi düşürmem! )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar