Yazıktır ayol güzelleşicem diye ayaklarınıza eziyet etmeyinben 44 yaşındayım kapalı bir bayanım..kendimce şık giyinmeye çalışıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim..haftaya yeğenimim nişanı var.bir tne burnu açık yuksek topuklu gri tonlarda ayakakbım var bir tanede taba rengi ten rengi yani sitiletto var sizce hangisini tercih edeyim. diz altı kren tonlarda bir etekle giyecem üstüne tunik tabiki.sizce hengi renk ve model ince çorap terch etmeliyim
Bende severim spor ayakkabı çok var topukla ama düğünden düğüneValla ablacım hoş gelmişsin diyim sadece. Çünkü ben hiç anlamam böyle şeylerden . Takarım spor ayakkabıyı yaz kış keyfime bakarım
Bende sporValla ablacım hoş gelmişsin diyim sadece. Çünkü ben hiç anlamam böyle şeylerden . Takarım spor ayakkabıyı yaz kış keyfime bakarım
Doğru diyorsun gençken az ince topuklu giymedim ya halen 2 tanem varYazıktır ayol güzelleşicem diye ayaklarınıza eziyet etmeyin
Katılıyorum valla hayatımda ne giydim ne de giyerim ama giyene de bişi demem banane ama fakat ben zerre canıma kıyamam zaten çürüğüm iyice sakat olurum heralde artıkYazıktır ayol güzelleşicem diye ayaklarınıza eziyet etmeyin
Bende çok giydim zamanında yüksek topuk şimdi bile yüksek topuk terlikleri mi evde torun giyiyor havalı havalı dolanıyor evin içinde ananee bu benim olsun muuu!D ama cidden yazık hiç bilmiyoruz sağlığımızın kıymetini güzelleşicez diye tabi bu benim düşüncem herkesin zevki 1. mevki derdi rahmetli babamKatılıyorum valla hayatımda ne giydim ne de giyerim ama giyene de bişi demem banane ama fakat ben zerre canıma kıyamam zaten çürüğüm iyice sakat olurum heralde artık
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok doğru söylemiş yazdım bu sözüBende çok giydim zamanında yüksek topuk şimdi bile yüksek topuk terlikleri mi evde torun giyiyor havalı havalı dolanıyor evin içinde ananee bu benim olsun muuu!D ama cidden yazık hiç bilmiyoruz sağlığımızın kıymetini güzelleşicez diye tabi bu benim düşüncem herkesin zevki 1. mevki derdi rahmetli babam
Demi geldi gittiKız hani konbin yapacaksın nerdesin
Hadi yaDemi geldi gitti
Bizde merak içinde bekliyoruzBir gelmedin ya hu kız nerdesin neye karar kıldınkıyafet ve Ayakkabı 'da
Bizde merak içinde bekliyoruz
Bende bekliyorum
Abla oylesine konu acti ben sana diyimBir gelmedin ya hu kız nerdesin neye karar kıldınkıyafet ve Ayakkabı 'da
Daha çok beklerizBizde merak içinde bekliyoruz
Bu saatten sonra gelse de biz yokuzDaha çok bekleriz
He vallah kaçırdık kızıAnam yorum yapmaya geldim üyeyi çenenizle kaçırmışsınız ne çorabı ne etegi bence başka bişi giy sen
Nişan sonuçta kış günü donirik
Covid gibi heryere yayılıyoz anam bi tanıyan bidaha selam veresi gelmiyorHe vallah kaçırdık kızı