Benim eşim bir odun çünkü......?:)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kızlar kocalarınıza haksızlık etmeyin biz kadınlar bize gösterilen incelikler hoşumuza gitsede yapılmadığı zaman zorunuza gitmesin onları odunluklarıyla kabullenin canım:icelim::icelim::icelim::icelim::icelim:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
bunu tuttum:)) ama hala sorumu cevaplamadın:))

Pekı o zaman hemen cevaplıyım...

Odun cunku ne olursa olsun negatıf sorumlusu benmısım gıbı ılk zılgıt bana olur

Odun cunku benım bı adım onde olusumu goremedıgı gıbı kendını bı adım onde sanıp benım ıtıraz ettıgı fıkırlerımı daha sonra kendı fıkrıymıs gıbı ortama surer

Odun cunku dogum gunumde bu gune kadar tam uc kere mutfak esyası aldı hedıye dıye

Odun cunku tam 10. yıl evlılık yıldonumumuzde ne kadar arkadası varsa davet ettı benden habersız

Yanı ısın ozu " Burcları ne olursa olsun erkeklerın yukselenı her zaman ÖKÜZDÜR"

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kızlar benim rahmetlide arada bir kütüklüğü tutsada tabi kütüğün yanında odun ince kalır öyle evlenme yıldönümlerini doğum günlerini hiç hatırlamazdı yalnız bir gün eline bir demet karnıbahar alıp arkasına saklayıp birden bana uzatmıştı al karıcım bu sana aşkımızın nişanesi demişti ama haksızlık olmasın birkezde yılbaşı gecesi bir buket çiçek ortasında kocaman altın bir yüzük göndermişti ozaman çok mutlu olmuştum. FIN.:huri::huri::huri::huri::huri::huri:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Pekı o zaman hemen cevaplıyım...

Odun cunku ne olursa olsun negatıf sorumlusu benmısım gıbı ılk zılgıt bana olur

Odun cunku benım bı adım onde olusumu goremedıgı gıbı kendını bı adım onde sanıp benım ıtıraz ettıgı fıkırlerımı daha sonra kendı fıkrıymıs gıbı ortama surer

Odun cunku dogum gunumde bu gune kadar tam uc kere mutfak esyası aldı hedıye dıye

Odun cunku tam 10. yıl evlılık yıldonumumuzde ne kadar arkadası varsa davet ettı benden habersız

Yanı ısın ozu " Burcları ne olursa olsun erkeklerın yukselenı her zaman ÖKÜZDÜR"

mutfak eşyası mı aldı amaninnnnnn ya bu erkekler neden böyle sen de ona hediye olarak mutfak eşyası alsaydın keşke:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar