Benim eşim bir odun çünkü......?:)

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
mutfak eşyası mı aldı amaninnnnnn ya bu erkekler neden böyle sen de ona hediye olarak mutfak eşyası alsaydın keşke:)

E misilleme yaptık heralde baksana gozlerıme sen benım :eller:

Bende onun dogum gununde oda spreyı aldım.Artık ucuncude tak etmısdı.Actı cok da şık bı kutudaydı.Icındekı spreyı gorunce guldu yanlıs almıssın ama bu oda spreyı dedı.Benım ıcın olmamıs oda ıcın olmus ama saol yıne de dedı.

Bende yokk yanlıslık olmadı senın en son dogum gunumde aldıgın vok u gıymeye cok ugrastım uzerıme olmadı.Kafama takmaya calısdım sapı şık durmadı en ıyısı ıcınde yemek yapıyım dedım.E artık sende bunu kendıne sıkmayı dene olmazsa odaya sıkarsın dedım :sigara:

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Pekı o zaman hemen cevaplıyım...

Odun cunku ne olursa olsun negatıf sorumlusu benmısım gıbı ılk zılgıt bana olur

Odun cunku benım bı adım onde olusumu goremedıgı gıbı kendını bı adım onde sanıp benım ıtıraz ettıgı fıkırlerımı daha sonra kendı fıkrıymıs gıbı ortama surer

Odun cunku dogum gunumde bu gune kadar tam uc kere mutfak esyası aldı hedıye dıye

Odun cunku tam 10. yıl evlılık yıldonumumuzde ne kadar arkadası varsa davet ettı benden habersız

Yanı ısın ozu " Burcları ne olursa olsun erkeklerın yukselenı her zaman ÖKÜZDÜR"

Yemin ederim yazdıklarından sonra yazacak bir şey bana bırakmadın

Şeyy pardon senin odunla beni odun aynı agacın gövdelerinden olabilermi acaba:icelim:

eftelya

Aktif Üye
Tepki
123
Yemin ederim yazdıklarından sonra yazacak bir şey bana bırakmadın

Şeyy pardon senin odunla beni odun aynı agacın gövdelerinden olabilermi acaba:icelim:

canlarım benim üzülmeyin genede bendeki tam bir kalastı hiç bir özel günü hatırlamayan ben hatırlattığımdada hediye olarak bir kaç morluk veren

asıl ama:)))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
E misilleme yaptık heralde baksana gozlerıme sen benım :eller:

Bende onun dogum gununde oda spreyı aldım.Artık ucuncude tak etmısdı.Actı cok da şık bı kutudaydı.Icındekı spreyı gorunce guldu yanlıs almıssın ama bu oda spreyı dedı.Benım ıcın olmamıs oda ıcın olmus ama saol yıne de dedı.

Bende yokk yanlıslık olmadı senın en son dogum gunumde aldıgın vok u gıymeye cok ugrastım uzerıme olmadı.Kafama takmaya calısdım sapı şık durmadı en ıyısı ıcınde yemek yapıyım dedım.E artık sende bunu kendıne sıkmayı dene olmazsa odaya sıkarsın dedım :sigara:

Benim koptuğum andır :gul: :gul: :gul:

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
bak bu bir erkekteki yani odundaki en belirgin özelliktir ama rabbim yanına aldı artık bana hediye veremiyor::::)))))))))))))))))))))))))

Allah senin iyiliğini versin delüüüüüüü
Hedaye veremiyor sana demekki he yavrum adaşımm iyiki geldin yaa
senin gülen mesajlar bıraktıgını görmek ne kadar güzel bitanem

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
neden bazı erkekler karılarına kaba şiddet uygular öyle erkeklerden nefret ediyorum çünkü benimde başımda vardı duygusuz duyarsız şeyler her ne kadar dayağına maruz kaldıysamda yinede onu çok özlüyorum :cirla::cirla::cirla::cirla::kizdim::kizdim::kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Benim ki de odun,sunta,kalas ne ararsanız var

özel gün asla hatırlamaz

ona özel masa haızrlasam süslensem hiççç tınlamaz bile,yapan bendeki salaklık

üzerime kıyafet alıcam önce kendi beğenicek yoksa olmaaazzz giyemem

neden ben 5 yaşındayım ya seçemem ne giyeceğimi o kadar zevksizim:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
essem anlamadım tam yani sizin evin önünden geçen adamları mı dövmüş yanlış mı anladım:)) tabi hiç kıskanmasa zaten bi sorun vardır ama aşırısı da insanı yorar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar