Benim İçin Üzülme (Atv)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
url

Tarih:18.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi

Nermin ve Emine’nin tüm baskısına karşı Buke ile Niyazi geleceğe umutla bakmaktadır. Genç aşıkları tatlı bir nikah telaşı alır. Ancak bu, Nermin ve Emine için asla kabul edilemeyecek bir durumdur. Buna rağmen Buke ve Niyazi’nin nikah hayali gerçekleşecek midir? Yoksa onları yine kötü bir sürpriz mi beklemektedir? Aşk acısı yaşayan ve babasının baskısından bunalan Harun ise yaşadığı acı günleri ardında bırakmak için önemli bir yol ayrımındadır. Ancak karşısına halletmesi gereken bir sorun daha çıkar. Sinan’ın kararı ise bazılarını üzerken bazılarını sevindirecektir. Yapımcı : Boyut Film / Murat TokatGenel Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Yönetmen : Serkan BirinciHikaye : Mahsun KırmızıgülSenaryo : Onur Koçal - Selami Genli Görüntü Yönetmeni : Erhan MakarKurgu : Ekrem ErtikmenGenel Koordinatör : Ceren Aslan Müzik : Nail Yurtsever Oyuncular : Fulya Zenginer - Öykü Çelik - Tansel Öngel - Çağlar Ertuğrul - Ünal Silver - Rüçhan Çalışkur - Bayazıt Gülercan - Rana Cabbar – Necmettin Çobanoğlu -Sacide Taşaner – Eren Hacısalihoğlu – Selin Şekerci – Yasemen Büyükağaoğlu - Mehmet Polat – Özlem Başkaya - Timur Ölkebaş - Şevket Çapkınoğlu - Tuba Çom - Ahmet Varlı -Serpil Gül - Elif Korkmaz - Nalan Örgüt - Hande Kaptan

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
url

Tarih:25.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi

Nermin’in evi terk etmesiyle Niyazi ile Buke’nin hayalleri bir kez daha suya düşmüştür. Şimdi bütün aile Şahin’in de desteğiyle Nermin’i sağ salim bulmak için zamanla yarışacaktır. Öte yandan Resul uzaklara gitme kararı alan Harun’u şeytanca planlarına alet etmeye çalışacaktır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Benim_icin154_0718_154.jpg

trans.gif

Benim İçin Üzülme
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 01.01.2013 20:00

trans.gif

Niyazi ve Sinan hayatlarının en zor anıyla karşı karşıyadır. Bulunan ceset anneleri Nermin’e mi aittir? Davut’un, Hopa’ya gelme kararı Niyazi ve Buke’yi zor duruma sokacak, Enver ve Melahat hiçbir şeyden haberi olmayan Davut’a durumu nasıl açıklayacaklarının çaresini düşünecektir. Irmak’ın sürpriz ziyareti dengeleri değiştirecek ve olayların fitilini ateşleyecektir. Uzaklara gitme kararı alan Harun’un artık yeni bir amacı vardır ve bu, işlerini büyütme planları yapan Resul’ün hiç hoşuna gitmeyecektir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
415173.jpg

83_.png

20:00
Benim İçin Üzülme

Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Dram)
Family_.png

Nermin ortaya çıkmıştır ancak Harun’dan bunu bir sır olarak saklamasını ister. Öte yandan Davut her şeyi öğrenmiştir, olanlara anlayış gösterse de Buke’nin mutluluğu her şeyden daha önemlidir. Davut’un alacağı karar Niyazi’yi çok üzecek, Enver’in de desteğiyle Buke’yi kaybetmemek için çıkış yolları arayacaktır. Nermin ve Emine’nin planları ise Niyazi ve Buke’nin kavuşmasının önünde en büyük engeldir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
415173.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Niyazi ve Buke tekrar nikâh masasına oturmuştur. Acaba Buke’nin cevabı ne olacaktır? Nermin onları affedip, eve dönecek midir? Babasını noterde yakalayan Harun, onun tekneyi satmasını engelleyebilecek mi? Yaşar’ın kumar merakı saplantıya dönüşürken, Orhan’ın kalbi artık daha farklı çarpmaktadır. Şahin ise unutmaya çalıştığı geçmişini hatırlamaya başlamıştır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
417560.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Niyazi, Buke’yi götüren otobüsün peşinden gider. Peki, genç kızı ikna edebilecek midir? Buke’nin Kars’a döndüğünü gören Harun’un yüreğinde yeni umutlar filizlenmiştir. Irmak, Sinan’ı kaybetme korkusu yaşarken, Sinan ve Bahar’ın yolları kesişmeye devam eder. Şahin’in geçmişindeki sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Ve bu sırlar Bahar’la Şahin’in arasını sürpriz bir şekilde açacaktır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
418271.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Kars’ta karşı karşıya gelen Niyazi ve Harun, bu sefer kıyasıya bir kavgaya tutuşur. Acaba kim ayakta kalacaktır? Niyazi, Buke’yi de alıp onunla birlikte Hopa’ya dönmek ister. Niyazi ile Harun’un varlığı köyde huzursuzluk yaratır. Bu durum Buke ve Davut’u önemli bir karar vermeye zorlar. Acaba bu karar ne olacaktır? Nermin, oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişelenmektedir. Nermin haklı mı çıkacaktır? Şahin ise kendisini Bahar’a affettirmeye çalışırken Bahar, Şahin ve Sinan’ın yolu bir kez daha kesişir. Ancak onları çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
Teşekkürler balım :coffee:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
418919.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Sinan ve Şahin, ölümle burun buruna gelmiştir. İki adamın yaşadığı tehlike, beklenmeyen olayların gelişmesine sebep olacaktır. Buke’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Niyazi, Enver’e söz verdiği gibi sağ salim eve dönebilecek midir? Davut ve Buke, her şeyi geride bırakarak yeni ve zorlu bir hayata başlayacaktır. Ancak Harun’un Buke’ye olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711

419752.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul
Yönetmen : Serkan Birinci

Family_.png

Buke, babasını kaybetmek üzeredir. Çaresiz kalan genç kız, her şeye rağmen babasını kurtarabilmek için büyük bir mücadeleye başlar. Harun da Buke’nin tüm itirazlarına rağmen ona yardım etmeye çalışır. Meryem’in ani hayat belirtisi heyecan yaratırken, Şahin sırrının açığa çıkması konusunda çok endişelidir. Bu arada Irmak; Şahin, Sinan ve Bahar arasındaki gerginliğin merkezi haline gelir. Niyazi ise Buke’yi bulmaya çalışır ve birtakım ipuçlarına ulaşır.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711

420301.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Niyazi ve Harun, bir kez daha karşı karşıyadır. Harun, Niyazi’nin Buke’yi görmesini engelleyebilecek mi? Bu işin peşini bırakmaya niyeti olmayan Niyazi’yi sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Sinan’ın kendisinden ayrılacağını öğrenen Irmak yıkılmıştır. Fakat bunun için hemen bir plan yapacaktır. Bir yandan Şahin’in işleriyle ilgilenen Sinan, zorlu bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. İstanbul’da ise icat yarışmasının finali gelip çatmıştır. Arif ve Orhan, tüm zorluklara karşın yarışmayı kazanabilecek midir?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
420731.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Nermin ve Harun, bir kez daha Niyazi’yi Buke’den uzak tutmaya çalışır. Harun, Davut’un uyarılarına rağmen Buke’nin peşinden koşmaya devam eder. Bu arada Irmak, Sinan’ı kaybetmemek için yeni planlar yapar. Şahin’in ise artık yeni bir problemi vardır: Naz... Şahin, Naz’ın, zannettiği kadar kolay lokma olmadığını anlayacaktır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
420731.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Nermin ve Emine’nin yalanı ortaya çıkar. Buke’nin yerini gizlemek için yeni plan ne olur? Niyazi de, Buke’ye ulaşmak için bir plan yapmak zorundadır. Buke çay fabrikasında yeni dertlerle uğraşırken doktordan alacağı haberle sarsılır. Harun ise Buke’ye bu kadar yakın olup yardım edememenin çaresizliğini yaşar. Irmak hastalık numarasıyla zaman kazanır ancak Sinan’ı elinde tutmayı başarabilir mi? Şahin’in şirkete dönme zamanı gelir ve Sinan’la, Bahar’ın da kendisini yalnız bırakmamasını ister. Bu durum Naz’ın hiç hoşuna gitmez. Uzaklardan gelen bir sürpriz Fehime, Arif ve Resul’ü telaşlandırır. Bunu Orhan’dan gizlemeyi başarabilecekler mi?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711

420731.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Harun’un söylediği yalandan habersiz olan Buke, babasının tedavisi için para bulmaya çalışmaktadır. Enver ve Melahat ise Harun’a inanmıştır. Peki, bu durumu Niyazi’ye nasıl söyleyeceklerdir? Nermin ve Emine, Buke’yi yine rahat bırakmazken, Niyazi bilgiyi ummadığı bir yerden alacaktır. Peki, bu sefer Buke’ye ulaşabilecek midir? Şahin, bir yandan Naz’ın şantajlarıyla uğraşırken bir yandan da Meryem’in iyileşmesini engellemek zorundadır. Irmak, hastalık yalanını kullanmaya devam ederken Sinan ise gördüklerini Bahar’a söyleyebilecek midir? Resul, Fehime’ye gelen mektubu öğrenmiş ve peşine düşmüştür.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
422396.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Harun’un yaptığı oyundan habersiz olan Buke, Niyazi’nin beklediği cevabı verecek mi? Niyazi, anılarıyla yüzleşir ve sonunda verdiği kararla herkesi şoke eder. Şahin, Bahar’ın görüntüleri izlemesine engel olmaya çalışırken, Naz yine boş durmayarak Şahin’i köşeye sıkıştırır. Irmak, hastalık yalanını sürdürürken bir yandan da Naz’ın tavırları dikkatini çekmeye başlar. Arif ve Orhan’ın, Batum’daki motosiklet macerası devam eder. Orhan’ın babasıyla ilgili aldığı sürpriz haber her şeyi değiştirir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
422396.jpg

BENİM İÇİN ÜZÜLME

24. Bölüm Özeti 16 Nisan 2013, Salı 20:00

Buke'yi kaybetmenin acısına dayanamayan Niyazi alevlerin arasından kurtulabilecek mi? Buke'yi bekleyen acı sürpriz ne? Naz'ın şantajıyla köşeye sıkışan Şahin, bu işin içinden sıyrılabilecek mi?
Sinan'ı Bahar'dan kıskanan Irmak, yalanlarına bir yenisini daha ekleyecektir. Babasının mektubunu bulan Orhan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Orhan, tüm engellere rağmen babasına kavuşabilecek mi?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
423574.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Benim İçin Üzülme'de bu hafta: Tüm engellere rağmen Niyazi’yi görmeye giden Buke, onunla konuşup gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Evlilik yalanını sürdürmeye kararlı olan Harun, Niyazi ile bir kez daha karşı karşıya gelecek mi? Doktor, fenalaşan Meryem’i, Bahar ve Sinan gelmeden hayata döndürebilecek mi? Tüm engellere rağmen babasını arayan Orhan, Yaşar ve Resul’ün sinsi planlarına karşın babasına kavuşabilecek mi?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
424352.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Benim İçin Üzülme'de bu hafta: Babasına organ bulunduğu haberine sevinen Buke, Harun’un parasını kullanmak zorundadır. Harun’un beklediği fırsat sonunda eline geçmiştir. Aşkını kalbine gömen Niyazi ise her şeyi geride bırakıp İstanbul’a gidecek midir? Şahin ve Naz’ın ilişkisini öğrenen Sinan, bir karar vermek zorundadır. Bu durumu Bahar’a söyleyecek midir, yoksa her şeye rağmen Şahin’i korumaya devam mı edecektir? Orhan, tüm engellere rağmen babasıyla karşı karşıyadır. Resul ve Yaşar, Mustafa’dan kurtulma planları yaparken Mustafa, hapiste yattığı yılların hesabını sorabilecek midir?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
424883.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Harun’un, Buke’yi kaçırdığını anlayan Niyazi, amansız bir takibe başlar. Harun ve Buke’yi yolda acı bir sürpriz beklemektedir. Niyazi, her şeye rağmen Buke’yi bulabilecek midir? Sinan tarafından terk edilen Irmak, İstanbul’a dönmek istemez. Maden kazasıyla zor durumda kalan Şahin, ummadığı bir yerden yardım alır ve vereceği kararla Sinan’ı şaşırtır. Mustafa, Orhan’ı ve Fehime’yi korumaya çalışırken bir kez daha Resul ve Yaşar’ın iftirasına uğrar. Peki, bu sefer suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek midir?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711

426435.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Family_.png

Benim İçin Üzülme'de bu hafta: Niyazi’nin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı? Aylar sonra Niyazi'ye kavuşan Buke’nin mutluluğu kısa mı sürecek? Sinan, Hopa’da kalma konusunda artık net bir karar vermek zorundadır. Sinan, Bahar için Hopa’da kalacak mı? Şahin’in Bahar’la tatile çıkacağını öğrenen Naz, deliye döner ve ortalığı iyice karıştırır. Orhan’la güzel vakit geçirmeye başlayan Mustafa, borçlu olduğu adamlardan tehdit telefonu alınca bir çıkış yolu bulmak zorunda kalır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar