Benim İçin Üzülme (Atv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
427131.jpg

83_.png

20:00
Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul
Yönetmen : Serkan Birinci

Family_.png

Niyazi ve Buke düğün hazırlıklarına başlayacaktır. Davut’un barakada kaldığını öğrenen Nermin, acımasız bir plan yapar. Sinan, Irmak’ın yakınlaşma çabalarına taviz vermeyecektir. Irmak’ın, Bahar hakkındaki şüphesi Naz’ı harekete geçirir. Bahar’ı evde bekleyen sürpriz ne olacaktır? Orhan, içindeki aşk acısını babası ve annesiyle paylaşarak dindirmeye çalışırken çok büyük bir şok yaşar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
428966.jpg

83_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)

Family_.png

Avcıoğlu ailesi, tatlı bir düğün telaşı içerisindedir. Uçurumdan atlayan Harun, kaçak durumuna düşer. Mustafa, Orhan’ın vurulmasını engellemeye çalışırken Şahin ve Naz arasındaki ilişkiye tanık olan Bahar, bir karar vermek zorundadır. Bu zorlu süreçte Bahar’ın destekçisi Sinan olacaktır. Irmak, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede, doktorun açıklaması üzerine büyük bir şok yaşar. Niyazi ve Buke, nikah masasına oturur. Genç çift, bu sefer aradıkları mutluluğu yakalayabilecek midir?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
442512.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 01:00 (300 dakika)

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Buke apar topar hastaneye kaldırılır, ameliyata alınır. Niyazi’nin içindeki öfkeyi gören Enver, bunu yapan kişinin Harun olduğunu söyleyemez. Buke ölümün ucundan dönmüştür ama vücuduna giren kurşun onda kalıcı bir hasar bırakmıştır. Bu gerçeği şimdilik sadece Niyazi bilmektedir. Harun, Niyazi’yi vurmak isterken Buke’yi vurmuştur. Büyük bir vicdan azabı içindedir. Niyazi, Buke’yi vuran kişinin Harun olduğunu öğrendiğinde onun peşine düşer. Irmak hamile olduğunu öğrenmiştir. Ama Sinan baba olacağı gerçeğini bilmemektedir. Bahar, Şahin'den ayrılmaya karar verir. Ancak Şahin'in Bahar'ı bırakmaya niyeti yoktur. Aşkı uğruna sevdiği kadını eve hapseder. Sinan'ın aklı Bahar'dadır, ona karşı kendine bile itiraf edemediği duygular içindedir. Sinan, Bahar'dan bir yardım mesajı almasıyla Şahin'e gidip hesap sorar, meydan okur. Eskiden ağabey-kardeş olan Sinan ve Şahin, şimdi karşı karşıyadır. Fehime, odasında bulduğu bir mektupla Yaşar'ın evi terk ettiğini, Resul'ün paralarını da onun çalıp yerine sahtelerini koyduğunu öğrenir. Mustafa'nın ölümüyle sarsılan Fehime, bunun Yaşar yüzünden olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
442512.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 22:45 (165 dakika)

Buke apar topar hastaneye kaldırılır, ameliyata alınır. Niyazi’nin içindeki öfkeyi gören Enver, bunu yapan kişinin Harun olduğunu söyleyemez. Buke ölümün ucundan dönmüştür ama vücuduna giren kurşun onda kalıcı bir hasar bırakmıştır. Bu gerçeği şimdilik sadece Niyazi bilmektedir. Harun, Niyazi’yi vurmak isterken Buke’yi vurmuştur. Büyük bir vicdan azabı içindedir. Niyazi, Buke’yi vuran kişinin Harun olduğunu öğrendiğinde onun peşine düşer. Irmak hamile olduğunu öğrenmiştir. Ama Sinan baba olacağı gerçeğini bilmemektedir. Bahar, Şahin'den ayrılmaya karar verir. Ancak Şahin'in Bahar'ı bırakmaya niyeti yoktur. Aşkı uğruna sevdiği kadını eve hapseder. Sinan'ın aklı Bahar'dadır, ona karşı kendine bile itiraf edemediği duygular içindedir. Sinan, Bahar'dan bir yardım mesajı almasıyla Şahin'e gidip hesap sorar, meydan okur. Eskiden ağabey-kardeş olan Sinan ve Şahin, şimdi karşı karşıyadır. Fehime, odasında bulduğu bir mektupla Yaşar'ın evi terk ettiğini, Resul'ün paralarını da onun çalıp yerine sahtelerini koyduğunu öğrenir. Mustafa'nın ölümüyle sarsılan Fehime, bunun Yaşar yüzünden olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
426435.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 01:00 (300 dakika)

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Sinan, Bahar'ı Şahin'in hapsettiği evden kurtarır. Şahin'in adamları Sinan ve Bahar'ın peşindedir. Niyazi, İsmail'i takip ederek Harun'un izini bulur. Niyazi, Buke'ye yaşattıklarından dolayı Harun'u vurmakta kararlıdır. Buke, tüm olanlardan habersiz, iyileşmek için çabalar. Şahin, Bahar'ı evden kurtaranın Sinan olduğunu öğrenir. Buke, kendisini vuranın Harun olduğunu öğrenir ve yıkılır. Ailesini terk eden Yaşar, geri döner ve Fehime'den onu affetmesini ister.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
Bu dizi çok ateşli :D hep bir olay patlıyor :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
446125.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Harun ve Buke karşı karşıyadır. Harun, Buke'ye yaptıklarının pişmanlığıyla kendisini vurmasını ister. Niyazi, elinden kaçırdığı Harun'u yakalayabilecek mi? Bu arada Şahin, Resûl'e baskı yapmaya devam eder. Resul, kızını kocasının evine dönmeye ikna etmek için çabalar. Fakat, Bahar ve Sinan karmaşık duygular içinde birbirlerine iyice bağlanmaktadır. Sinan, Irmak'ın hamile olduğunu öğrenir. Yollarını ayıran Irmak ve Sinan bebekle ilgili nasıl bir karar verecek? Resul, Yaşar’a öfkelidir. Yaşar, ailesinin ona olan tepkisinden dolayı çaresiz, ne yapacağını bilmez bir haldedir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
448092.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Niyazi, Buke’nin bıraktığı mektubu okur, hüzünlü ve öfkelidir. Ailesine Buke’nin kendisini terk ettiğini söyler, herkes şaşkındır. Buke babasının yanına döner. Niyazi, Buke’yi eve dönmesi için ikna edebilecek mi? Şahin’in adamları Sinan’ı kaçırır. Bahar’la Sinan’ın ilişkisini öğrenen Şahin, Bahar’ı ve ailesini evden atar. Şahin ve Naz, Sinan’ın telefonundan herkese mesaj gönderir. Sinan, Şahin’in elinden kurtulabilecek mi? Irmak ve babası, her şeyden habersiz Sinan’ın ailesiyle düğün planı yapar. Irmak, Sinan’ın yokluğundan rahatsız olmasına rağmen evlenecekleri için mutludur. Resul, başına geleceklerden habersiz bir halde, bir anda hayatına giren Süheyla’yla ilgili hayaller kurmaktadır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
448092.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Şahin, Sinan'ı evine getirir ve ailesine teslim eder. Ailenin erkekleri Sinan ve Bahar'la ilgili gerçekleri öğrenir, öfke ve hayal kırıklığı içindedirler. Niyazi ve Enver, Sinan'a Irmak'la evliliği konusunda baskı yapar. Sinan, ailesinin baskısı karşısında ne yapacak? Buke, Niyazi'ye dönmemekte kararlıdır. Niyazi ise Buke'nin dönüşünü umutla beklemektedir. Resul, küçük bir ev bulur ve oraya taşınır. Ailesinin kendisi yüzünden evsiz kalmasına üzülen Bahar, kendisine iş aramaya başlar. Fehime'lerin evsiz kaldığını duyan Yaşar, bir umutla Fehime'nin karşısına çıkar ve ailesinin onunla birlikte yaşamasını ister. Fehime, nasıl bir karar verecek? Sinan ve Irmak, evlilik hazırlıklarına başlar. Irmak, Sinan'la evleneceği için mutludur. Sinan ise duygusal bir karmaşanın içindedir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
453589.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Sinan'ın ailesi düğün hazırlıkları yapmaktadır. Irmak, Sinan'la evleneceği için çok mutludur. Sinan ise tam tersine mutsuz ve sıkıntılıdır. Niyazi, eve gelen mahkeme celbi karşısında, Buke'nin boşanmakta kararlı olduğunu anlar ve yıkılır. Niyazi, boşanma davasıyla ilgili ne yapacak? Onur, okulun projeksiyon aletine zarar verir, Emine ve Arif'i okuldan çağırırlar. Arif, Orhan'la birlikte projeksiyon aletini tamir etmeye çalışır. Orhan, Onur'un okulunda karşılaştığı bir kızdan etkilenir. Bahar, yaptığı iş başvurularından Şahin yüzünden olumsuz sonuç alır. Irmak'la evleneceği için Sinan'a karşı öfkeli olan Bahar, aynı zamanda bu duruma içten içe üzülür.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
455630.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Niyazi, tüm çabalarına rağmen Buke’yi denizde bulamamanın üzüntüsü ve şoku altındadır. Kurtarma ekipleri, yaptıkları arama sonucunda Buke’nin izine rastlayamaz. Buke’yi kaybeden Niyazi ne yapacak? Buke’nin denizde kaybolduğunu duyan Davut, çok üzgündür. Irmak, Buke’nin kayboluşundan dolayı kendini suçlar. Harun, ısınmak için çöpten aldığı ceketin cebinde bulduğu gazetede Buke’nin fotoğrafını görür, şaşırır. Gürcüce bilmeyen Harun, haberi anlamak için balıkçı Kostya’nın yanına gider. Orhan ve Halime okulun bahçesinde karşılaşır. Orhan’ın ağladığını gören Halime, onunla birlikte üzülür. Orhan, Halime’nin ilgisinden etkilenir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
424352.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Niyazi, Buke'nin yokluğunu kabullenemez bir halde, üzgündür. Çevresindekiler acısıyla yaşamayı öğrenip, hayatına devam etmesini ister ama yapamaz. Niyazi, Buke'nin acısıyla yaşayamayacağını düşünürken, Harun ise Buke’yi hastaneden kaçırmıştır. Hafızasını kaybeden Buke için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Irmak ve Sinan, bebeklerinin cinsiyetini öğrenir. Irmak çok mutludur, Sinan ise duruma ayak uydurmaya çalışır. Bahar, Necmi'nin restoranında çalışmaya başlar. Necmi, Bahar'ın restoranda yaptığı küçük değişikliklerden son derece memnundur. Şahin, Bahar'ı kendisine döndürmek için çabalamaya devam eder. Resul'un Süheyla'ya olan aşkı devam etmektedir. Süheyla, Resul'den evinde onunla kalmasını ister. Resul, Süheyla ile kalmak için neler yapacak?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
458340.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Harun her ne kadar evli olduklarını söylese de Buke gördüğü rüyalar ve ara ara hatırladığı anılar nedeniyle buna inanamaz. Niyazi, Buke’nin yokluğunu kabullenemez. Bahar, Şahin’e geri dönmesi için tek bir şartı olduğunu söyler. Şahin, Bahar için her şeyi yapmaya hazırdır ancak Bahar’ın başka bir planı vardır. Hacer, Resul ile Süheyla hakkında duyduklarından sonra Süheyla ile tartışır. Resul, Süheyla’nın aşkına kendini iyice kaptırır. Süheyla, Resul’un ona olan aşkını nasıl kullanacak?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
459858.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Buke'nin arkasından atlayan Harun, onu kurtarmayı başarır. Ancak Buke, Harun'a çok öfkelidir. Bu esnada Harun'un kasabaya döndüğünü öğrenen güvenlik güçleri Harun'u yakalar. Harun götürülürken bütün kasabaya 'Buke bundan sonra benim karımdır. Bunu herkes böyle bilsin' diye bağırmaktadır. Buke'nin yaşadığını duyan Niyazi, sevinçten deliye dönmüştür, hiçbir şeyi umursamaktadır. Enver'in uyarılarına da kulak asmaz. Buke'ye koşar. Buke ile karşılaşmalarında mutluluktan ölecek gibi olan Niyazi, Buke'ye her şeyi bırakıp kasabadan ayrılmayı teklif eder. Buke ise her şey için artık çok geç olduğunu düşünmektedir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
461345.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 23:00 (180 dakika)

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Niyazi'nin mahkeme salonuna son anda giren Harun'a söylecek iki çift sözü vardır. Harun, bundan sonra Niyazi'nin baş düşmanıdır artık... Bu esnada Resul'ün ölüm haberi Kılıçoğlu ailesine ulaşır. Bahattin'i vuran Sinan, Bahar'la beraber kaçmaktadır. Buke ise boşanmadan sonra kendini odaya kapatmıştır. Harun'un Buke'yi dışarı çıkarma çabalarının hepsi yanıtsız kalır. Bütün kasaba Harun'u dışlarken Harun geleceği için bir plan yapar. Sinan, Niyazi'den kendisine yardım etmesini ister. Sonunda biri Buke'yi odadan çıkmaya ikna etmeyi başarır.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
Bunu izlemek zorunda kalıyorum abimin yüzünden :hihi:
Ama iyi bişeye benziyo biraz seyini çıkardılar ama :D hayırlısı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
471499.jpg

92_.png

Benim İçin Üzülme

Saat : 20:00 - 22:45 (165 dakika)

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Karadeniz’in iki köklü ailesinin oğulları, kan kardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kıza, Buke’ye aşık olur. Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükler ve geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşler.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
539078.jpg

92_.png

21:00
Benim İçin Üzülme

Saat : 21:00 - 23:45 (165 dakika)
Oyuncular : Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Eren Hacısalihoğlu, Ünal Silver

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Niyazi, Buke'ye yeni bir hayat kurmak için çabalamaktadır. Harun’dan kurtulmanın heyecanıyla Buke, Dilan’la yeni hayatını kurmak için heveslidir. Ama Buke’yi yeni hayatının ilk gününde nasıl bir zorluk bekliyor? Harun, Buke'nin öldüğünü sandığından yıkılmış bir haldedir. Buke’siz bir hayatı düşünemeyen Harun, bu durumu kabullenemez. Yıkılmış haldeyken hiç beklemediği bir şey öğrenen Harun ne yapacak? Zühre’yi babasına söyleyenin Yaşar olduğunu öğrenen Yılmaz, Yaşar’la hesaplaşmak için karşı karşıya gelir.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
Bu akşam gene çok helecanlı :huhuu:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan