Benim neden hiç arkadaşım yok :(

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar bir senelik evliyim işten eve evden işe gidiyorum sürekli eşimle yapışık ikiz gibi geziyoruz o bensiz ben onsuz bi yere gitmedik henüz Allah da bozmasın ... ama sürekli birlikte olmak bi zaman sonra ikimizide sıkmazmı mesela eşim alışverişi sevmiyor 3. mağazada hemen su koyveriyor akşamları çay sohbetine gidebileceğim kendi yaşıtlarımda bi komşum yok :( evli arkadaşlarımla görüşmüyorum çok uzaktalar ayrı oldumu gidip gelmeler olmuyor :( okey oynamaya kimse yok :( dertleşmeye bi kız arkadaşım yok iş yerimdede tek kız benim nasıl olucak böyle offf offf kızlar bi akıl verin artık benimde komşum olsun çay demle çaya geliyorum diyeyim yada kahve yaptım gelin içelim diyelim bu hayat böyle geçmezki hiç arkadaşım yok :(

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım benim anlıyorum seni bi iki kişi bile yetiyo zaman aslında
işyerinde hiç bayan yok mu baya kötüymüş öyle yaa peki adamların eşleriyle tanışsan ilk aklıma o geldi:dertli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
pervin bana gel çay içmeye istanbuldasın nasılsa
zamanla olur inşallah arkadaşın zaten 1 tane bile olsa yeter anlaşabildiğin

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
benden başka bayan yok :( eşleride 40 ın üstünde :) 1 sene olucak taşınalı apartmandakiler çok yobaz yani cahil insanlar yaşlarıda büyük alt katımızda var ama onlarda hiç evde durmuyo bide kız çok bencil :(

neden arkadaştan yana şansım yok evli çiftler olsun istiyorum ya hayatıma renk katmak istiyorum daha güzel olmazmı düşünsene komşun yada evli çiftlerle bi pikniğe filan gideriz ne bileyim okey oynarız bir birimize çaya gideriz bazen kocam geç gelirse ona giderim yada o bana çok hasret kaldım aslında benim ezelinden beri çok sayılıdır arkadaşım :(

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
pervin bana gel çay içmeye istanbuldasın nasılsa
zamanla olur inşallah arkadaşın zaten 1 tane bile olsa yeter anlaşabildiğin

canım benim keşke yakın olsan çay bahane maksat muhabbet gerçekten çok bunaldım eşimle kavga ettiğimde yada başka bişeyde konuşacağım kimsem yok sürekli ablamlarla konuşmak istemiyorum :( onlarlada konuşmak güzel ama arkadaş başka keşke ablamlar bana yakın olsa çok uzaklar bana ben kartaldayım bi ablam bursada bi ablam hadımköyde bi ablam yakın ama onun kocasıyla eşim pek uyuşmuyo ablamlada ben uyuşmuyorum yaş farkı heralde :(

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
benden başka bayan yok :( eşleride 40 ın üstünde :) 1 sene olucak taşınalı apartmandakiler çok yobaz yani cahil insanlar yaşlarıda büyük alt katımızda var ama onlarda hiç evde durmuyo bide kız çok bencil :(

neden arkadaştan yana şansım yok evli çiftler olsun istiyorum ya hayatıma renk katmak istiyorum daha güzel olmazmı düşünsene komşun yada evli çiftlerle bi pikniğe filan gideriz ne bileyim okey oynarız bir birimize çaya gideriz bazen kocam geç gelirse ona giderim yada o bana çok hasret kaldım aslında benim ezelinden beri çok sayılıdır arkadaşım :(

benimde pek arkadaşım yok canım yaa oturduğum yerde de seninle aynı şekilde.işte olmaması şanssızlık olmuş.eşinin işyerinde varmı peki yada onun arkadaşlarının eşleri filan...çalıştığın için kurslara filan gitte diyemiyorum benim şu an kurstan bi sürü arkadaşım oldu mesela iyi bişey
bende aynı senin dediğin gibi istiyorum ama komşuluk hiç kalmadı ya:dertli:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
benimde pek arkadaşım yok canım yaa oturduğum yerde de seninle aynı şekilde.işte olmaması şanssızlık olmuş.eşinin işyerinde varmı peki yada onun arkadaşlarının eşleri filan...çalıştığın için kurslara filan gitte diyemiyorum benim şu an kurstan bi sürü arkadaşım oldu mesela iyi bişey
bende aynı senin dediğin gibi istiyorum ama komşuluk hiç kalmadı ya:dertli:

gerçekten eskidenmiş komşuluk filan herkes çıkarcı olmuş yolunu bulan gitmiş benim arkadaşım olmadığı için eşimle zaman geçiriyorum eşimde hiç sıkılmaz benimle zaman geçirmekten Allah tan ona arkadaşlarınla buluş diyemiyorum yanlız kalıyorum o zaman mecbur beraberiz :( kız arkadaşlarım olsa ne güzel ben arkadaşlarımla buluşurum oda arkadaşlarıyla

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
canım benim keşke yakın olsan çay bahane maksat muhabbet gerçekten çok bunaldım eşimle kavga ettiğimde yada başka bişeyde konuşacağım kimsem yok sürekli ablamlarla konuşmak istemiyorum :( onlarlada konuşmak güzel ama arkadaş başka keşke ablamlar bana yakın olsa çok uzaklar bana ben kartaldayım bi ablam bursada bi ablam hadımköyde bi ablam yakın ama onun kocasıyla eşim pek uyuşmuyo ablamlada ben uyuşmuyorum yaş farkı heralde :(

tabi haklısın insan kız kardeşleriyle başka arkadaşla başka muhabbet ediyor ama daha yeni evlisin çocuk falan olsa onun kreşten okuldan derken bir sürü arkadaşın olur ilerde zaten çalışıyorsun canının sıkılacağı kadar vaktin yok aslında şimdi eşinin evli arkadaşları vardır elbet hemde yaşıtsınızdır büyük ihtimal ama kafa uyuşması zor oluyor yinede

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
gerçekten eskidenmiş komşuluk filan herkes çıkarcı olmuş yolunu bulan gitmiş benim arkadaşım olmadığı için eşimle zaman geçiriyorum eşimde hiç sıkılmaz benimle zaman geçirmekten Allah tan ona arkadaşlarınla buluş diyemiyorum yanlız kalıyorum o zaman mecbur beraberiz :( kız arkadaşlarım olsa ne güzel ben arkadaşlarımla buluşurum oda arkadaşlarıyla

onun arkadaşlarının eşleri sevgilileri filan yokmu canım vardır illaki onlarla tanıştırsın eşin beraber vakt geçirmek güzelde bi süre sonra yapcak konuşcak bişey kalmıyo ozmanda kavgalar başlıyo:dertli:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kız öyle diyosun ama ben koç burcuyum çok enerjikim :) bi günde 10 ayrı yeri gezebilirim yani bu yüzden çok sıkılıyorum eşimde Allah tan seviyo gezmeyi 1 senedir dağ taş gezdik bursaya gittik tokata gittik karşıda bir sürü yer gezdik şimdide altınoluğa gidicez bayramda ama işte bi yere kadar bişeyler yapmalıyım sırtıma ilan yapıştırıcam kız arkadaşı aranıyor evli olması şarttımdır 20-35 yaş arası makbuldür filan hehe :)

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
oda iyi fikirmiş :hihi:
ben bursalıyım canım bana gel arada ama henüz evli değilim kriterlerine uymuyorum pek:1:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
maviboncuğum gelde sıkma sıkıyom işte 1 yıl oldu tık yok görümcem desen ayrı odun kaynanam görümcemden iyi valla onlarda altınoluktalar burda olduklarında en azından gelip gidiyoduk okey filan oynuyodum ama görümcem ben kız arkadaş istiyom ya kocama telefoın açıcam birazdan diycem bana acil evli çift bul canım sıkılıyo diyecem :)

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kız enise ben kartaldayım gelsem ablama gelicem ablam bursada Allah iyiliğini versin emi sen ablamlara git en iyisimi benden de selam söyle senin yaş kaçki :) belki bi iyilik düşünürüz :)

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım şu sorumu cevaplamadın eşinin arkadaşlarının karıları sevgilileri filan yokmu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
eski komşuluklar çooook eskilerde kalmış artık.Annem,babam anlatırda imrene imrene dinlerim.Onlar bile der o komşuluklar artık yok diye.herkez dedikodu peşinde.o nereye gitmiş,bu ne giymiş,şu eşiyle kavga etmiş.aaa.. bak onun kızı kocaya kaçmış ... vs neyazıkki çoğu komşuluk artık böyle :(

bir yada iki tane olsun candan olsun.arkadandan kuyu kazmasın yeter ...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ablan heptende büyük olcak madem bana 21 canım senn 26 dmi istersen abla diyebilirm bak çok saygılıyımdır:hihi:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canın nasıl istiyosa öyle de canım benim ama deme kız :cokkomik: 6 yaşın lafımı olur aramızda :zopa: şöyle kek filan yapayımda çağırayım sizi çok yanlızım bea:nk:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
eski komşuluklar çooook eskilerde kalmış artık.Annem,babam anlatırda imrene imrene dinlerim.Onlar bile der o komşuluklar artık yok diye.herkez dedikodu peşinde.o nereye gitmiş,bu ne giymiş,şu eşiyle kavga etmiş.aaa.. bak onun kızı kocaya kaçmış ... vs neyazıkki çoğu komşuluk artık böyle :(

bir yada iki tane olsun candan olsun.arkadandan kuyu kazmasın yeter ...

şekerparem bi tane olsa amenna hiç yok kız :( kocamla herşeyimi paylaşıyom bu yüzden zavallım karı gibi bişey oldu başıma zati:cokkomik:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
yakında seninki dedikodulara da karışmaya başlar vala canım aman dikkat et :kahkaha:
benimde sevgilim senin gibi hiç arkadaşı yok düzgün görüştüğü.ama sanırım biz kızlar daha çok takıyoruz bunu
ay gelim vala ben çikolatalı kek isterim:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar