şekerparem bi tane olsa amenna hiç yok kız kocamla herşeyimi paylaşıyom bu yüzden zavallım karı gibi bişey oldu başıma zati
:kahkaha::kahkaha:
şekerparem bi tane olsa amenna hiç yok kız kocamla herşeyimi paylaşıyom bu yüzden zavallım karı gibi bişey oldu başıma zati
hımm... anladım tatlım.olsun kız zamanla olur merak etme.takma kafana böyle şeyleri.yarın öbürgün bebeğin olunca 1000 tane gidecek kapında olsa evinden çıkıp gidemeyeceksin bak gör. ev,iş,çocuk,eş... kendine bile zaman ayıramayacaksın
canım şu sorumu cevaplamadın eşinin arkadaşlarının karıları sevgilileri filan yokmu
yakında seninki dedikodulara da karışmaya başlar vala canım aman dikkat et :kahkaha:
başlarmı başlar oda benden az değil işyerinde ne oluyo ne bitiyo hep anlatıyo bazen offf diyorum nbe zaman bitecek tabiki içimden diyorum dıştan dermiyim
benimde sevgilim senin gibi hiç arkadaşı yok düzgün görüştüğü.ama sanırım biz kızlar daha çok takıyoruz bunu
ay gelim vala ben çikolatalı kek isterim:1:
seni anlayabiliyorum ben de yedi yıl şehir dışında yaşadığım için arkadaşlarım hep şehir dışında o yüzden faturam fırlıyor benimde şu anda arkadaş sıkıntım var çalıştığım okulda milletin görev süresi benim yaşım kadar.. en gençler kırk yaşındalar.. =) eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz ama hep birlikte yani benimde şöyle fiskos yapacağım çaya çağıracağım bir arkadaşım yok şimdilik ama umutluyum=))) bütün arkadaşlarıma eskişehire tayin isteyin çok güzel diyorum=)
Istanbulda olsam bana gel dicem ama cok uzakdayim.
Biz de esimle yapisik ikizler gibiyiz. Hic biryere esim olmadan gidemiyorum..:kahkaha: Suraya gidecem desem esim hemen soruyor, bensiz mi gidiyorsun:sim3: bende gelebilirmiyim..beraber gidiyoruz
Saka biryana, benim de hic arkadasim yok:sim3:Bazen canim cok sIkiliyor, alisverise cikinca isterdim yanimda bir bayan arkadasim olsun, esim geliyor gerci ama benim esimde 2. magazadan sonra:" Ben surdaki kafeye oturup gazete okicam, sen bakin Askim, alicaklarini al" diyor:cee
kızlar bir senelik evliyim işten eve evden işe gidiyorum sürekli eşimle yapışık ikiz gibi geziyoruz o bensiz ben onsuz bi yere gitmedik henüz Allah da bozmasın ... ama sürekli birlikte olmak bi zaman sonra ikimizide sıkmazmı mesela eşim alışverişi sevmiyor 3. mağazada hemen su koyveriyor akşamları çay sohbetine gidebileceğim kendi yaşıtlarımda bi komşum yok evli arkadaşlarımla görüşmüyorum çok uzaktalar ayrı oldumu gidip gelmeler olmuyor okey oynamaya kimse yok dertleşmeye bi kız arkadaşım yok iş yerimdede tek kız benim nasıl olucak böyle offf offf kızlar bi akıl verin artık benimde komşum olsun çay demle çaya geliyorum diyeyim yada kahve yaptım gelin içelim diyelim bu hayat böyle geçmezki hiç arkadaşım yok
ha bide senin eşin gezmeyi seviyor bende evde sürekli pineklemeyi seven bir koca var
pardon canım pervine aynı durumdayız aynı beni anlatmışsın dedin ya o yüzden yeni evlisin sandım.
benim eşimde çok kıskanç ilk zamanlarda görümcemle bile bırakmazdı yani bir yere gideyim
çocuk olduktan sonra e bide gurbetteyiz diye
e kendide bir yere gitmek istemiyor oyüzden karışmıyor hergün çıksam bişey demez
ama evliliğim ilk yıllarında eşin böyle olcak yani heryere bırakacak deselerdi hayatta inanmazdım
Genç kadınların,yeni evlenenlerin ortak sorunu sanırım bu durum.
İnanın yalnız değilsiniz arkadaşım,şu devirde her istediğimizde (çayı koy,geliyorum)diyebileceğimiz pek kimseler olmuyor kolay kolay..Eskiden miş o 'gel kahve içelim'demeler malesef!
Artık herkes pcsini alıyor karşısına,çayı,çerezi oyalanıyoruz..
Komşuluklar,akrabalıklar,hele hele dostluklar çok azaldı!
Bu arada keşke ve keşke benimde olsa 'çayı demle,sana geliyorum' diyebileceğim bir komşum..evlendim evleneli hiç böyle bir komşum olmadı bile..
canım yeni evli değiliz 5 yıl oldu.aslında ilk zamanlar daha kötüydü eşim çok kıskanç buyüzden beni yalnız bırakmıyordu.ama kısa bi zaman öncesine kadar psikolojik bi rahatsızlık geçirdim kıskançlığını bıraktı biraz.şimdide çoğu yere beraber gidiyoruz ama hiç arkadaşımın olmaması asıl kötü olan.biz kayserinin ilçesinde oturuyoruz.yakında kayseriye taşıncaz inş.eşim beni orada serbest bırakacağını söylüyor ama ben inanamıyorum pek.inş orda ark.bulurum diye umutlanıyorum bakalım.