Benim yatak odam =)

teacherderya

Yeni Üye
Tepki
3
ama zaten senin üniversite kazanmak gibi bir amacın da yok zaten heralde. amacın bir an önce nişanlının üniyi bitirip evlenmek sanırım.
herşeyin hayırlısı olsun. iyi günlerde kullanın.

OP
cqdmm08
Tepki
66
ben bilişim meslek lisesi mezunuyum her yerde iş bulabilirim teacherderya ... belli bir yere gelmeyı planlamıyorum ama olurda ygs'yi kazanırsam işler değişir bu defa evlenmek için o benim üniversite bitirmemi bekler ...
hayırlısı neyse o olsun ablacım ya:panter:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
"üniversiteyi kazanamazsam" gibi bir ihtimalin olmasın.. kazanamazsan bir sonraki sene tekrar dene ama illa ki oku.. her yerde iş bulabileceğini söylemişsin ama bu krizde, aynı ücrete çalışacak üniversite mezunları varken kimse meslek lisesi mezunu almıyor işe.. sana abla tavsiyesi..

OP
cqdmm08
Tepki
66
burda bılgısayar mezunları çok işe giriyor ben teklıfleri aldım ama ygsye gircem diye gitmiyorum abla bir suru tanıdık var beni işe alıcak ama hayırlısı kazanamazsam boş durmaktansa işe girerim ...
bi yandan istiyorum dershaneye gitmeyi kazanamazsam diye ama fiyatlar çok yuksek imkanım olsa =(

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
yatak odası takımı çok güzel gerçekten ama senin olduğundan şüpheliyim doğrusu,bana inandırıcı gelmedi açıkcası...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar