Onur gerçekten acayip konuştu, aklima bi film sahnesi geldi,Yasin kız arkadaşı olduğunu gizlemiş ama içeride de Rezan'ı da resmen idare etmeye çalışmış kız canlı yayın versiyonun da Demir ile konuşuyordu bu adam (Yasin) kış bahçesinde battaniyenin altından elimi tutuyor gözlerimin içine bakıyor ama sorulunca beni koruma bahanesiyle arkadaşız diyor dedi. Ona göre hem içeridekini hem dışarıdakini elde tutmaya çalışmış ve kullanıldığını anlayınca fena bozulmuş. Hatta dündü galiba bu Hayal denen kızdan özür diledi ben gerçekten özür dilerim hayatında biri olduğunu bilseydim asla böyle hareket etmezdim vs gibi bence ne olduysa Yasin'in başının altından çıktı arada Rezan da kurunun yanında yaş misali kaynadı
Onur'un Çağla'ya tepkileri beni şok etti ya kız hoşlandığını söyledi Onur yüzü gözü kaymış bir halde yapma Çağla Allah akıl vermiş kullan diye içine beyin koymuş bir git ya saçmalama diyo ekran başında kaldım böyle
Bu arada elemedeki isimler : Çağla - Demir - Gökçen - Onur
Deliha'da Barış Arduç, Gupse'ye diyordu ya" Oğlum manyak mısın, benim senle ne işim olur be!" :ko
Sen bu yarışmada en doğal kimleri buluyorsun?
Bu hafta Çağla gider herhalde, dokunulmazlık falan almazsa tabi.