Bilin Bakalım Bu Nedir ????

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
ya ben dün eşimi dondurma için 2. kez çarşıya gönderdim :hihi:
bide soslu mısır diyip 3. kez göndermeye kıyamadım. çok canım istedi deseydim gider alırdı eminim.ahh hamileyken ne çekmişti benden :kahkaha:

OP
H

Hera

Misafir
ya ben dün eşimi dondurma için 2. kez çarşıya gönderdim :hihi:
bide soslu mısır diyip 3. kez göndermeye kıyamadım. çok canım istedi deseydim gider alırdı eminim.ahh hamileyken ne çekmişti benden :kahkaha:

Aa tabi canım adamı gönderme 3 kez dir Künah Künahh Bee Hadi ya Hamileyken oldu yani sende de öyle durumlar şunu isdi bunu istedi canum diye

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
arı poleniymiş ha. günlerdir bakıp bakıp duruyordum.benzetemedimdi bir şeye. sağol heracığım.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Aa tabi canım adamı gönderme 3 kez dir Künah Künahh Bee Hadi ya Hamileyken oldu yani sende de öyle durumlar şunu isdi bunu istedi canum diye

olmazmı canımya oldu.hiç unutmam ortalarda mandalina yok ben mandalina mandalina diye sayıklıyorum.istiyo canım napim :eek:ys: kıyamam eşim bütün manavları gezmiş ve bir manavda dışı yeşil kabuklu içi limon gibi bişey getirdi.az daha dursa mandalina olcakmış :kahkaha: 2 tane hapur hupur yedim.3. de sanki bu biraz ekşiymiş dedim ama onuda çok tatlı yedim ve eşimle kahkahalarla gülmüştük sonra :kahkaha:çok şükürki bikaç ay sonra mandalina çıkmıştı.tatlı tatlı yemiştim bol bol

OP
H

Hera

Misafir

olmazmı canımya oldu.hiç unutmam ortalarda mandalina yok ben mandalina mandalina diye sayıklıyorum.istiyo canım napim :eek:ys: kıyamam eşim bütün manavları gezmiş ve bir manavda dışı yeşil kabuklu içi limon gibi bişey getirdi.az daha dursa mandalina olcakmış :kahkaha: 2 tane hapur hupur yedim.3. de sanki bu biraz ekşiymiş dedim ama onuda çok tatlı yedim ve eşimle kahkahalarla gülmüştük sonra :kahkaha:çok şükürki bikaç ay sonra mandalina çıkmıştı.tatlı tatlı yemiştim bol bol

İyi Bari afiyet olsun :foto:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627

anam adamı hamileliğinde dört dönmüş etrafında..bendemi bir anormallikmi var ne hiç bir şey canım çekmiyo:3:

OP
H

Hera

Misafir
anam adamı hamileliğinde dört dönmüş etrafında..bendemi bir anormallikmi var ne hiç bir şey canım çekmiyo:3:

Vallaha dört dönmüş aman boşver öyle daha iyi çekmesin canın bir şey Filamingo hiç anlamadan hamişliğin geçer gider işte ne güzel

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

valla bilmemki canım.mandalinadan öncede ayva canım çekmişti.yok ama hiçbiyerde.Tesadüfen annem bi tanıdığın evinin önünden geçerken annemi durdurmuş.Benim ayvalar çok çabuk oluyo çok çabuk dökülüyo.biz yiyemeyiz bukadar ayvayı al sanada verim demiş.o sayede ayvayıda yemiştim :hihi:

Bide bi huyum vardı canıjm okadar çekiyo ama eşimde benimle yesin beraber yiyelim istiyordum hatta ben yemeden önce ona verdiğim bile olmuştur.O bana ben ona :hihi:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
şekerpareyi kıskandım bir an dermişim..:hihi:
etrafımda çok diyolar şunu istedi bunu istedi adam gece vakti dolaştı aldı geldi diye..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar