Şekerpare
Daimi Üye
soslu mısır mı
arı poleni mii :1::1::1:
soslu mısır mı
Evet Ebrumm Arı Poleni Bildiinnnnnnn Tebrik Ederimmmm -rgulu
Soslu mısırada Benziyo ay bak şimdi canım çekti Yahuuuu
sorma bende görüp ona benzetince canım çekti.bugün çarşıya çıkınca alacaktım unutmuşum :sinifsinif:
ya ben dün eşimi dondurma için 2. kez çarşıya gönderdim
bide soslu mısır diyip 3. kez göndermeye kıyamadım. çok canım istedi deseydim gider alırdı eminim.ahh hamileyken ne çekmişti benden :kahkaha:
bende çok severim mısırı..
arı poleniymiş ha. günlerdir bakıp bakıp duruyordum.benzetemedimdi bir şeye. sağol heracığım.
Aa tabi canım adamı gönderme 3 kez dir Künah Künahh Bee Hadi ya Hamileyken oldu yani sende de öyle durumlar şunu isdi bunu istedi canum diye
olmazmı canımya oldu.hiç unutmam ortalarda mandalina yok ben mandalina mandalina diye sayıklıyorum.istiyo canım napim ys: kıyamam eşim bütün manavları gezmiş ve bir manavda dışı yeşil kabuklu içi limon gibi bişey getirdi.az daha dursa mandalina olcakmış :kahkaha: 2 tane hapur hupur yedim.3. de sanki bu biraz ekşiymiş dedim ama onuda çok tatlı yedim ve eşimle kahkahalarla gülmüştük sonra :kahkaha:çok şükürki bikaç ay sonra mandalina çıkmıştı.tatlı tatlı yemiştim bol bol
olmazmı canımya oldu.hiç unutmam ortalarda mandalina yok ben mandalina mandalina diye sayıklıyorum.istiyo canım napim ys: kıyamam eşim bütün manavları gezmiş ve bir manavda dışı yeşil kabuklu içi limon gibi bişey getirdi.az daha dursa mandalina olcakmış :kahkaha: 2 tane hapur hupur yedim.3. de sanki bu biraz ekşiymiş dedim ama onuda çok tatlı yedim ve eşimle kahkahalarla gülmüştük sonra :kahkaha:çok şükürki bikaç ay sonra mandalina çıkmıştı.tatlı tatlı yemiştim bol bol
anam adamı hamileliğinde dört dönmüş etrafında..bendemi bir anormallikmi var ne hiç bir şey canım çekmiyo:3:
hera ben onu colayla çok severim..
anam adamı hamileliğinde dört dönmüş etrafında..bendemi bir anormallikmi var ne hiç bir şey canım çekmiyo:3: