Bilin Bakalım Bu Nedir ????

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
topiğin hayırlı olsun canım çok faydalı olacağını düşünüyorum:)

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
çok ilginç heram tebrik ediyorum seni en ilginç şeyleri bulup çıkartıyosun kuzum

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
evet canım haklısın yeni şeyler öğreniyoruz eğlencesi cabası sağol canım benim

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
çok işlevli bi alete benziyo daha diğerini bilemeden ben kaçırdım neydi o yemiş gibi olan Hera:1::zonk:diğer tarafta mühürmü:zonk:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Anladım:zonk:ben bi telgrafın tellerine kuşlarmı konardan başka bişey duymadım tlgraf hakkında:cokkomik::cokkomik::kahkaha: nasıl buluyorsun maşallah bunları güzel bi beyin cimnastiği oluyor bizede:huhuu:Heracım

OP
H

Hera

Misafir
Anladım:zonk:ben bi telgrafın tellerine kuşlarmı konardan başka bişey duymadım tlgraf hakkında:cokkomik::cokkomik::kahkaha: nasıl buluyorsun maşallah bunları güzel bi beyin cimnastiği oluyor bizede:huhuu:Heracım

Vallaha demi :deli: iyi bari sevindim öyle düşünmene beyin cimnastiği olarak değişik bişiler arıyorum bakıyorum napıyım :kayris: tatlişkom iyide oluyo gülüyoruz :cokkomik:bende öğrenmiş oluyorum aynı zamanda Telgrafıınn tellerineee kuşlarmı Konaarrr :sarki: Herkes sevdiğineee yariimm böylee mi Yapaarrrrr :sarki: Yanıma Geelll yanımadaa Yanı yanı Başşımaaaaa :sarki: :keman

OP
H

Hera

Misafir
Oohhh amaaaannn süpersin Tobecim :huri: Yar üstüneee Yar seveniii Kurşunlamalııııı :sarki:

OP
H

Hera

Misafir
Melekçim şarkılarıda birbirinemi karıştırdım Naaptıım bilemedim :nazo::nazo::nazo:

OP
H

Hera

Misafir
Aynen boşverrr devam çaktırmaa :huri: :nazo: Ne Mektuuppp Geliyor ne haber Sendeennn :dans

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar