Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istanbuldaki yakınlarıma gittiğimde gördüğüm dost yoğurt ve markasını unuttuğum bir süt.
güzeldi tatları.
bir kaç kez ben de gitmiştim mantısı da güzeldi .bir de çok ucuza öikolatalar görüp kaptığımı Hatırlıyorum
ARA ARA BENDE ALIŞVERİŞİMİ BİMDEN YAPIYORUM. EN ÇOKTA ŞU CUMA GÜNÜ İNDİRİMDE OLAN AKTÜEL ÜRÜNLER TAKİBİM DE İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM UYGUN BULDUĞUMU GİDİP ALIYORUM
bende bimin peynirini mısır gevreğini tuvalet kağıdını pirincini deterjanlarını bisküvi türlerini ordan alırım süt bakliyat hele yağlı gevrek var evde yapsan tutturamazsın öyle kıyır kıyır liste yaparım çoğunu oradan gerisni başka marketten alırım çokk memnunum müşteriye çok güzel hitab ediyor ürünleriyle zaten 1 yılda 1000 market açmış gazatede reklamı vardı geçen yıllarda
Ben Bim'in Cuma indirimlerini takip ediyorum.
Gerçekten cazip fiyatla ürünler oluyor.
Mesela Logitech mause aldım bilgisayarıma hemde kablosuz:findik:
Gayet memnunum şimdilik bir arıza çıkarmadı,çıkarmazda inşallah.
bimin sadece pasta altını önermiyorum açtığım gibi parçalandı götürüp geri verdim memnun kalmadığın ürünü geri iade edebiliyosun orası güzel ben pasta tabanını A.101den alıyorum çok güzel