Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mısınız?

Ayben

Daimi Üye
Tepki
771
Ya o gemiyi batırmak üzereyken o katillerden biri beni görürse ne olacak ?
amanınnnnnnnnnnn

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
1kişi masum o kişide benim :D kalan 99'u ya beni batırırsa ne olcak :ko:ko
Yok ne demişler ya bu sürüyü güdecen ya bu diyardan gidecen :ko:ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Gerçekten he anlaşalım bilmem kaç yılında herkes aynı yerde toplaşsın hatta dur söylemezsem içimde patlar :kptmya: oturur "bizde ne çektik be gülistan" muhabbeti yaparız ama ben kesin sağır olurum bütün sohbeti kaçırırım :ko sende radyodan "nk hemşire çal bakalım bize bir kimler geldi kimler geçti" diye şarkı isteği yaparsın :kahkaha: kız topik mi açsak herkes yaşlı haliyle konuşsun :kahkaha::kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Gerçekten he anlaşalım bilmem kaç yılında herkes aynı yerde toplaşsın hatta dur söylemezsem içimde patlar :kptmya: oturur "bizde ne çektik be gülistan" muhabbeti yaparız ama ben kesin sağır olurum bütün sohbeti kaçırırım :ko sende radyodan "nk hemşire çal bakalım bize bir kimler geldi kimler geçti" diye şarkı isteği yaparsın :kahkaha: kız topik mi açsak herkes yaşlı haliyle konuşsun :kahkaha::kahkaha:

Accayip matrak olur :ko
Açalım kızzzzz :ko:ko acayip bir dedikodu ortamı olur. kız bizim konutlafa. Konut kafe açsana :D konu olarak ordada sohbet edek 5çayı yaplım :ko bahar geldi iyi olur

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Tamam yaparız :kptmya: ama biz halaa sana güne gelicez he hatun bir çağıramadı bizi :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar