Bir Zamanlar Çukurova (Atv)

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Bugün eşimde dedi nerde böle kadın haha dedim kadın kocasının yüzüne tükürdü adam yerine koymuyo..

Nankör dedim.. beni çok ararsın Allah aratmasın diye başladım. Sonrasını hatırlamıyırum :haha:
Valla öyle bile seviyorlar kırıtıyor diye sanırım :cirla: Hahaha soyumuz mu kurusun dedi ya gaffur oraya çok.guldum :kopkop:

melike-

Aktif Üye
Tepki
115
Meraba kızlar :) izlediğim nadir dizilerden birinin sayfası olduğu görünce geleyim dedim :dislek:
Demir'e neler oldu öyle yahu adam tehlikeli aşığa döndü gözümdeki yiğido gitti sümsük aşık bir adam geldi:tripp: Züleyhayı da sevmiştim ama oyunculuğu bir garip oldu sa saf bakıp duruyor:ajan:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Meraba kızlar :) izlediğim nadir dizilerden birinin sayfası olduğu görünce geleyim dedim :dislek:
Demir'e neler oldu öyle yahu adam tehlikeli aşığa döndü gözümdeki yiğido gitti sümsük aşık bir adam geldi:tripp: Züleyhayı da sevmiştim ama oyunculuğu bir garip oldu sa saf bakıp duruyor:ajan:
Ha yaşa yaaaa, bi ben değilmişim züleyhayı saf bulan. Dudaklar hep açık, alık alık bakıyo haha

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Belkide orada fena bir yenge rolünü oynuyordu o halini görünce burada role alışamamış gibi geliyor :hııh:
Mesela ben iyi roldeki kızların da aptal saf gibi çok iyi olmasına da sinir oluyorum.. bende iyi biriyim ama bağırıp çağırırım yani.. züleyha da son bölümlerde açıldı azcık ama işte demire bi cilve işve yok.. ona sinir oluyorum .. çıldırttı adamı.. azcık seveydi demir de bu kadar korkmazdı yılmazdan...

Bide ilk bölümler demir merhametliydi.. adamı gitgide kötü gösteriyorlar..

melike-

Aktif Üye
Tepki
115
Mesela ben iyi roldeki kızların da aptal saf gibi çok iyi olmasına da sinir oluyorum.. bende iyi biriyim ama bağırıp çağırırım yani.. züleyha da son bölümlerde açıldı azcık ama işte demire bi cilve işve yok.. ona sinir oluyorum .. çıldırttı adamı.. azcık seveydi demir de bu kadar korkmazdı yılmazdan...

Bide ilk bölümler demir merhametliydi.. adamı gitgide kötü gösteriyorlar..

Bende hiç bir şeye ses çıkarmamasına sinir oluyorum ha var ha yok gibi :D Gerçi orasıda var evlendiklerinden beri aynı suratsızlık Demir tatlı tatlı yardım ediyordu şimdi canavara dönüştü mübarek bide evlendi evleneli Züleyhaya birşey demeyin keserim modda ona da uyuz oldum :düsün: Yılmaz nereye kaçtı acaba hapishanedeki adamla kaçarken mi karşılaşacak acaba? :düsün:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar