Biraz boş zamanınız varsa

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Burda yeniyim ama ben de elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bu düşünce gerçekten çok hoş. Destekliyorum...

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
tatlım çok güzel demişsin ben aslında istiyordum ama zaman aşımına uğramıştır vede eskimiştir diye yapmıyordum iyi de o zaman bu konulara nasıl ulaşıcaz kısa yol varmı

S

speksoy

Misafir
bunu okuduğum iyi oldu çünkü ben zaten bunu yapıyordum ama sitede yeni olduğum ve bütün konular eski bile olsa bana yeni olduğu için kendimi alıkoyamıyorum diyordum...hatta konuşulmuş tartışılmış kapanmış gitmiş eski konuyu hortlatmak ayıp oluyor mu acaba diye tereddüt bile ediyordum...meğer iyi bişey yapıyormuşum:D:D vay beeee:D:D iç güdüye bak:D:D

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
bunu okuduğum iyi oldu çünkü ben zaten bunu yapıyordum ama sitede yeni olduğum ve bütün konular eski bile olsa bana yeni olduğu için kendimi alıkoyamıyorum diyordum...hatta konuşulmuş tartışılmış kapanmış gitmiş eski konuyu hortlatmak ayıp oluyor mu acaba diye tereddüt bile ediyordum...meğer iyi bişey yapıyormuşum:D:D vay beeee:D:D iç güdüye bak:D:D

Tesekkür ederiz, böyle olunca unutulmus konular yeniden hatirlaniyor. :eek:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Hanımefendi kurulusundan bu yana epey yol aldi,sizlerin sayesinde.
Dolayisiyla da üye ve mesaj sayisinda da haliyle artis oldu dogal olarak.

Konular: 23.920, Mesajlar: 180.302, Üyeler: 2.078

Bu konuyu okuyan arkadaslardan ricam foruma geldiklerinde eger zamanlari var ise ne yapayim nereye bakayim dediginiz an varya iste o zamani degerlendirmek icin sadece ve sadece üc dakikanizi ayirip açılalı uzun zaman olmus konular varya iste onlardan hic okunmamis olanlar yada minumum bakilmis ama ne yorum yazilmis ne bir tesekkür edilmis olanlardan hic olmassa bir tanesini okuyup nacizane görüslerinizi yazarsaniz forumumuz daha da canlanacaktir.

Arkadaslarimizin da fikirlerini bu sekilde ögrenmis oluruz,güzel olmaz mi ?

Bu ise forumumuza emek verip zaman harcamis olan arkadaslarimiza da yaptiklarinin bosa gitmedigini hissettirmek olacaktir.
Bu da yeni acilacak olan konular icin arkadaslarimizi motive etmek ve o konulardan yararlanacak arkadaslara da bir seyler vermek demektir.
Degerlendirmeyi ise siz sevgili arkadaslarima birakiyor ve duyarliliginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.

Sevgi gönlünüzde sevdikleriniz sizlerle beraber olsun...

Alıntı

canım çok doğru bir konuya değinmişsin teşekkürler..
zaten yeni üyeyim ama benim boş zamanım yazlıktan döndüğümde daha çok olacak gibi:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar