Birbirinden Lezzetli ve Görsel MAKARNA Tariflerimiz Oylamaya Acilmistir Canlarim

EN BEGENDIGINIZ MAKARNA TARIFINI SECIN

• Kullanılan toplam oy
    73
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ben hala bekliyorum oy vermek icin
zorlaniyorum cünkü
biri cok sevdigim bir lezzet
birini arada yapiyoruz yiyoruz keyifle
irinide eger yapmis olsaydim pisti olucagim bir lezzetdi
ve mutlaka denemek istedigim bir tad
bu gidisle oy kullanamicam:dusun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
1.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI BESAMEL SOSLU FIRINDA MAKARNA : Benimde inanılmaz severek yaptığım,eşimde bayılarak yediği bir lezzet:catalbicak:

2.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI MANTAR SOSLU TORTELLINI :Yemekteyiz yarışmasında görüp,anam bu da ne dediğim bir tat..Ama hç denemeye fırsatım olmamıştı:catalbicak:

3.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI SU BÖREGI TADINDA MAKARNA:Görüntüsü,süslemesi harika:catalbicak:

4.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI MAKARNA GRATEN : Yine görüntü ve süslemesi harika olan bir aday daha:catalbicak:

5.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI FIRINDA MILFÖYLÜ MAKARNA :Ay bu da süper lezzetli görünüyor,aynı börek gibi bir görüntüsü var:catalbicak:

6.HAMARAT ADAYIMIZ VE TARIFI FIRINDA KIYMALI MAKARNA :Ama ama bu harika,yaaa inanın muhteşem görünüyor:catalbicak:
Ay ben nasıl karar vereceğim inanın gidiyorum,geliyorum,bakıyorum ama hala karar vermiş değilim:aglayan::dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Oyumu kullandım-hmm 5 numaralı adaya gitti oyum. Harika gözüküyor:iloveyou:

Tepki
40
ya kizlar hamislere aciyinnnnnnnnnn:confused:yaaa bende istedim simdi ama hepsinden iyde anlayamiyorumda tarifleriniziiiiiiiiiii.hepsi cok guzellllllllllllllllllllllllllllllllll:eek::eek::eek:

ah yaziiikk elimdde ols hepsinden yapar yedirirdim.. :gitme: demek bebisin olucakk.. :) allah yardimcin olsun.. hem kendine hem bebise dikkat et.. :) allaha emanet ol canim..:besik::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar